5 fina DIY-projekt – som passar perfekt att göra i höst

04 okt, 2018 
Lista på bra pyssel att göra i höst.
Tända ljus, färgglada löv och mjuka textilier. Hösten är fylld av mysiga stunder att njuta av. Förgyll säsongen genom att pyssla något eget till hemmet – här listar vi fem fina DIY-projekt.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Höstens dekorationer behöver inte alltid bestå av klassiska orange pumpor och fylliga kransar med höstlöv. Låt kreativiteten flöda och dekorera hemmet med allt från ljusslingor och textilier till minimalistiska stilleben och kransar i höstens anda.

Här listar vi fem fina DIY-projekt att inspireras av:

1. Krans med höstkänsla

Krans för hösten med pumpa och bomull
Foto: The Merry Thought

Den här eleganta kransens stjärna är klassiska små pumpor som fått en metallicfinish i guld. Pumporna ramas in med grönska och mjuk bomull som fästs på en enkel ring – perfekt för dörren eller som höstig dekoration inomhus. Läs mer om hur du gör kransen här.

Annons

2. Ljusslinga med höstlöv

Ljusslinga med höstlöv
Foto: Wallflower kitchen

Ljusslingor är en favorit under höstens mörkare kvällar och med lite kreativitet kan man skapa en vacker och personlig dekoration. Genom att fästa höstens vackraste löv i gult, orange och rött får ljusslingan ett helt nytt utseende. Läs mer om hur du gör ljusslingan här.

3. Minimalistisk krans med höstlöv

Höstkrans med löv
Foto: Feel good dress better

Det här är höstkransen för minimalisten. Med en enkel ring i obehandlat trä och några höstlöv skapas den här dekorationen som passar såväl på dörren och altanen som i hemmet. Du hittar instruktionerna här.

Annons

4. Höststilleben

Stilleben med ljuslykta och höstkänsla
Foto: Nina Holst/Stylizimo

Höstens DIY-projekt behöver inte vara svåra och krångliga, det är ju trots allt dags för jul och julpynt snart igen. Ett vackert stilleben med klassiska höstelement som kottar, ekollon och små pumpor tillsammans med en ljusslinga eller ett blockljus sätter stämningen. Läs mer om stillebenet här.

5. Kuddfodral med pompoms

DIY kuddfodral med pompoms
Foto: Almost makes perfect

Fina kuddfodral förnyar hemmet på ett kick och även om sammet fortfarande är populärt hos många så har även linne seglat upp som en favorit. Den här kudden i linne har fått en personlig uppdatering med hjälp av små pompoms som placerats i ett diamantformat mönster, men det är bara kreativiteten som sätter gränser i det här DIY-projektet. Du hittar instruktionerna här.

Läs mer:

Inredningsstylisternas bästa Ikeahacks – 8 DIY-projekt

9 stilrena DIY-projekt för dig med husdjur

5 enkla DIY-projekt med speglar

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons