Artikeln innehåller reklamlänkar

ELLE international bridal award 2020 - här är sveriges bidrag

ELLE sveriges nominering till ELLE bridal awards 2020.

För fjärde året i rad går ELLE International Bridal Awards av stapeln i Barcelona. Självklart har ELLE Sverige varit med och nominerat våra svenska favoriter och stoltheter inom den romantiska bröllopsvärlden.
09 juni, 2020

Efter sommaren är det dags för den exklusiva bröllopsmässan Valmont Barcelona bridal week att gå av staplen i Spanien. Där visas kreationer från världens alla varumärken av rang inom bröllopssfären och även om visningarna kommer att se lite annorlunda ut just i år på grund av den rådande pandemin, så är detta pampiga sammanhang ett perfekt tillfälle att kora vinnarna från den fjärde upplagan av ELLE International Bridal Awards 2020.

Nomineringar från världens alla hörn

Det är totalt 11 editioner i den stora härliga ELLE familjen: Korea, Australien, Tyskland, Spanien, Sverige, Hong Kong, Mellanöstern, Italien,  Japan, Ryssland och Turkiet som har varit med och tagit och fram sina bröllopsfavoriter men även röstat fram de främsta varumärkena inom bröllops-segmentets 12 kategorier. I år har även en helt ny kategori plockats fram och det är inget mindre än kategorin för ”bästa hållbara brudvarumärke”, allt i samråd med Valmont Barcelona bridal weeks superchica direktör Estermaria Laruccia.

Självklart har även vi varit med och nominerat våra svenska favoriter och stoltheter inom den underbart romantiska och lyxiga bröllopsvärlden. Låt oss ta ett djupdyk ner bland bidragen!

Det svenska nomineringarna är:

1. Årets bröllopskollektion

By Malina bridal

Motivering: By Malinas kollektioner har sedan starten 2010 inkluderat minst en brudklänning varje säsong och sedan fem år tillbaka har By Malina Bridal bildat en helt egen gren i för detta i företaget eftersom kundintresset för bröllop- och tärnklänningar har växt lavinartat. Idag gör By Malina bridal över 400 bröllop per år där den blivande bruden kan ta del av ett helhetskoncept som sträcker sig från början till slut, där får bruden planera både sin och tärnornas drömkreationer men även lyxen av att bli kittad hela vägen fram till bröllopsresan. We love! Läs mer och se hela By Malina Bridal aktuella kollektion här (länk till Apprl).

 

2. BÄSTA BRÖLLOPSSMYCKESKOLLEKTION

Engelbert

Motivering: Detta familjeägda företag fortsätter att leverera en spännande, exklusiv och unik bröllopskollektion av vigsel- och förlovningsringar i tidlös design. En bonus är att allt tillverkas i ateljén i Sverige. Läs mer och upptäck Engelbert här.

Förlovningsringar från Engelbert.

Förlovningsringar från Engelbert.

Ring från Engelbert med fyrkantig diamant.

Vacker vigselring från Engelbert.

Vacker och enkel förlovningsring från Engelbert.

Elegant vigselring från Engelbert.

3. BÄSTA BRÖLLOPSKLÄNNING

Carla gown-By Malina

Motivering: Spetsdrömmen Carla gown från By Malina bridal showroom exklusive kollektion. Denna magiska bröllopsklänning osar lyx samtidigt som den ger en mjuk och romantisk touch med en dramatisk böljande kjol, klädda knappar och trekvartsärm. Spana in detaljerna på klänningen här (länk till Apprl).

4. Årets nykomling

Frida Jonsvens

Motivering: En svensk couture-designer som skapar unika kreationer i fantastiska handplockade tyger. Klänningarna tar plats i regnbågens alla härliga färger och ofta med voluminösa tylldetaljer eller vackra snitt. Läs mer och upptäck Frida Jonsvens här.

Magisk blå klänning från Frida Jonsvens

Magisk klänning från Frida Jonsvens. Foto: Maria Broström / www.mariabrostrom.com  Modell: Emelie Schelin

Håll utik på ELLE.se framöver för att ta del av årets vinnare.

Foto: Maria Broström, By Malina m fl. 

LÄS MER:

10 bröllopsklänningar i spets du kommer vilja testa

Skönhetsprodukterna för fest- och bröllop

Utomhusbröllop? Här är detaljerna som fixar festen!