Här ser du ELLE-galan 2023

17 apr, 2023 
AvPenellope Ness
Följ ELLE-galan 2023
Du har möjlighet att följa hela ELLE-galan 2023 – direkt från tv-soffan. Precis som i fjol kommer den stora modehändelsen att livesändas både på tv och on-demand. Här ser du galan!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE-galan 2023 – är ni redo?Brand logo
ELLE-galan 2023 – är ni redo?

För andra året i rad kommer ELLE-galan att live-sändas direkt från Grand Hotel i Stockholm. Och du kan följa hela kvällen från röda mattan till prisutdelningar och modevisningar.

Under röda mattan kommer det att bjudas på härliga looks och spännande intervjuer. Under sändningen kommer du som tittare att få se allt som pågår inifrån galan. Hela mode- och designåret kommer att hyllas med fantastiska modevisningar, uppträdanden och prisutdelningar. Kakan Hermansson återvänder som programledare, och får sällskap av ingen mindre än Amie Bramme Sey.

Var ser jag ELLE-galan 2023?

ELLE-galan kommer att sändas live både på Sjuan och på TV4 play. Sändningen börjar klockan 20.00, fredagen den 21:e april 2023.

Klicka här för att komma direkt till galasidan på TV4 play!

Vi delar även med oss av galans festligheter på Instagram, Tiktok och Facebook! Och du hittar ännu mer innehåll från årets ELLE-gala under hashtaggen #ellegalan2023.

Instagram: @ellesverige

Tiktok: @ellesverige

Facebook: @ellesverige

Galasajt: elle.se/elle-galan

Foto: Evan Pantiel

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons