Följ med in på årets modefest! Alla mingel- och festbilder från galan

14 jan, 2017 
AvLisa Segerson
På fredagen var det dags för ELLE-galan 2017 som i år dessutom firade 20 års-jubileum. Och både åde mode– och festmässigt var det årets fest. Här är alla mingelbilder från galan.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Foto Studio Emma Svensson

ELLE-galan blev även i år fantastisk. Minglet under hela kvällen, gästernas entré på röda mattan, galaklänningarna (och kostymerna) på alla festfixade gäster, champagnen, ostronen och all annan mat, en Sabina Ddumba (vars röst vibrerade i spegelsalen på det mest fantastiska vis), dj-duon Nause som fick publikhavet att hoppa (och redaktionen lämna dansgolvet för dj-båset som om de var på ett sommarrave i augusti) eller galans, numera, officiella fest-dj, Daniella Johnsson. Allt var fantastiskt.

LÄS OCKSÅ: SE ALLA BILDER FRÅN RÖDA MATTAN

ELLE-galan är hur som helst en av årets härligaste galor. Och även om vi måste erkänna att huvudet känns lite tungt i dag så försvinner värken snabbt i samma sekund som vi öppnar upp bildspelet nedan och kollar igenom alla mingel– och festbilder från kvällen.

Vad säger du? Drar det inte lite i smilgroparna? Kolla igenom alla bilder från minglet, festen och dansgolvet i bildspelet och se om du håller med oss.

ALLT OM ELLE-GALAN 2017:

RÖDA MATTAN ELLE-GALAN 2017

ALLA VINNARE ELLE-GALAN 2017

FÖLJ MED IN PÅ ELLE-GALAN 2017

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons