Följ med in på årets modefest! Alla mingel- och festbilder från galan

14 jan, 2017 
AvLisa Segerson
På fredagen var det dags för ELLE-galan 2017 som i år dessutom firade 20 års-jubileum. Och både åde mode– och festmässigt var det årets fest. Här är alla mingelbilder från galan.
Annons

Foto Studio Emma Svensson

ELLE-galan blev även i år fantastisk. Minglet under hela kvällen, gästernas entré på röda mattan, galaklänningarna (och kostymerna) på alla festfixade gäster, champagnen, ostronen och all annan mat, en Sabina Ddumba (vars röst vibrerade i spegelsalen på det mest fantastiska vis), dj-duon Nause som fick publikhavet att hoppa (och redaktionen lämna dansgolvet för dj-båset som om de var på ett sommarrave i augusti) eller galans, numera, officiella fest-dj, Daniella Johnsson. Allt var fantastiskt.

ELLE-galan är hur som helst en av årets härligaste galor. Och även om vi måste erkänna att huvudet känns lite tungt i dag så försvinner värken snabbt i samma sekund som vi öppnar upp bildspelet nedan och kollar igenom alla mingel– och festbilder från kvällen.

Vad säger du? Drar det inte lite i smilgroparna? Kolla igenom alla bilder från minglet, festen och dansgolvet i bildspelet och se om du håller med oss.

Annons

ALLT OM ELLE-GALAN 2017:

Annons