Maja Nilsson Lindelöf om mammalivet: ”Orkar inte vissa dagar”

24 apr, 2023 
Maja Nilsson Lindelöf ELLE-galan 2023
Maja Nilsson Lindelöf ser fram emot en sommar i Frankrike. På ELLE-galans röda matta berättar hon om planerna för familjesemestern – och om mammalivet där det är full fart.
Annons
ELLE-galan 2023: Se Maja Nilsson Lindelöf på röda mattanBrand logo
ELLE-galan 2023: Se Maja Nilsson Lindelöf på röda mattan

Till vardags bor Maja Nilsson Lindelöf i Manchester, England, ihop med mannen Viktor Nilsson Lindelöf och parets två söner. De har även hus i Västerås där de denna gång spenderat två dagar innan de reste till Stockholm för årets ELLE-gala.

För sex veckor sen klippte Maja lugg – en hårförändring som tokhyllades av följarna i sociala medier. På ELLE-galans röda matta visade hon upp den nya frisyren. Och ELLEs Louise Åström frågade självklart om frisyrförändringen.

Överallt på insta pratas det om Majas lugg!

– Vad kul! Jag kan inte bestämma mig själv riktigt vad jag tycker. Det är ganska irriterande och jag känner att det blir liksom bara en lugg. Det är svårt att få till en rolig frisyr, säger hon med ett skratt och vi konstaterar att det är ett projekt att ha lugg.

Annons

– Men jag kör på!

Du har sån sjukt stark fanbase, hur är det?

– Det är fantastiskt! Ibland när jag har mycket med annat och inte hinner med det sociala så kommer jag tillbaka och alla är så ”Maja, Maja, Maja!”. Det är fantastiskt och jag är stolt över det också för att det är bara kärlek.

Pratar du ofta med dina följare?

– Jag vill bli bättre! Men det gör jag absolut! Jag försöker alltid svara på DM, jag tycker att det är jätteviktigt och det ger mig så mycket.

Maja Nilsson Lindelöf om sommarplanerna i Frankrike

I sommar kommer Maja och Viktor spendera tid i Frankrike.

– Vi ska till Frankrike, alla familjer. Vi har styrt ihop min familj och Viktors familj, hyrt ett hus i Frankrike och ska bada, sola, dricka vin och äta baguette.

Hur mår familjen?

– Bra! Det är full rulle men de mår bra.

Känns det som att dina barn kommer bli vildingar?

– Min yngsta! Alltså jag älskar honom så mycket men jag orkar heller inte med honom vissa dagar. Alltså det är verkligen, jag gör inte det. Men vi har det bra, säger hon med ett leende.

Annons

Jag har sett honom i logen, att han röjde där när ni kollade fotboll!

– Han röjer! Han går med handen och bara drar ner hela fönsterbrädan, det är han! Men det är så han är.

Lite som en katt!

– Ja, exakt, haha!

Annons