De är nominerade till Årets designer på ELLE-galan 2019!

18 dec, 2018 
AvLisa Arnell
På ELLE-galan är det återigen dags att hylla det gångna modeåret och dela ut några av Sveriges mest prestigefyllda modepriser. Här är de nominerade till Årets designer.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

På ELLE-galan delas några av Sveriges mest prestigefyllda modepriser ut, däribland Årets designer. De nominerade till priset Årets designer består av tre framstående designers som under året utmärkt sig inom svenskt mode. Vem av dessa som får den stora äran att ta emot den eftertraktade utmärkelsen avslöjas på ELLE-galan, fredagen den 18 januari.

De tre nominerade till Årets designer 2019 och motiveringarna.

Jennifer Blom

”Kvinnligt, sensuellt och elegant. Jennifer Blom lyfter den färgsprakande kvällsgarderoben till nya modehöjder med rena linjer, förföriska plisseringar och ett imponerande hantverk.”

Foto Rickard Liljero

Rodebjer

Annons

”Kreativt, inbjudande och uttrycksfullt. Carin Rodebjers makalösa universum rymmer allt vi önskar oss för en stilsäker vardag och fest. Alltid med en personlig touch.”

Carin Rodebjer

Totême

”Perfekta plagg för en fulländad garderob! Elin Kling och Karl Lindman visar en osviklig känsla för det aktuella i det tidlösa. Den skandinaviska looken när den är som bäst.”

Elin Kling och Karl Lindman från Totême

ELLE-galans jury för Årets designer består av ordförande Cia Jansson (Chefredaktör ELLE), Susanna Strömquist (modejournalist), Susanne Ljung (modejournalist), Emilia de Poret (modeexpert & in uencer), Elisabeth Toll (fotograf ), Peter Andersson, (visningsproducent PAP Studio), Nina Oja (AD/CD ELLE), Robert Rydberg (stylist), Lisa Lindqwister (stylist), Ann-Sofie Johansson (creative advisor H&M), Elin Larsson (strategisk rådgivare, hållbarhet).

Läs mer om ELLE-galan på elle.se/ellegalan2019.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons