Rösta på Årets gala-look på ELLE-galan 2024

19 apr, 2024 
AvCassandra Lindblom Riso
Rösta på Årets gala-look på ELLE-galan 2024
För tredje året i rad delar ELLE-galan ut det ärofullda årets Årets gala-look – priset som du som tittare får vara med att påverka.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så följer du Elle-galan 2024 liveBrand logo
Så följer du Elle-galan 2024 live

För tredje året i rad delas det ärofyllda priset Årets gala-look under ELLE-galan. Första vinnaren i raden var Alice Bah, som bar en skräddad kreation signerad Bea Szenfeld, och den andra vinnaren blev Carolina Gynning, iklädd en galaklänning designad av Frida Jonsvens.

Nu är det dags att utse vinnaren av Årets gala-look på ELLE-galan 2024 – priset du som tittare har möjlighet att vara med och påverka. Rösta på den look du tycker stack ut lite extra, som känns extra stilsäker eller som är precis vad du tycker en gala-look ska innehålla. I år är det Molly Sandén, Daniela Rathana, Icona Pop och Emma Wiklund som har chansen att kamma hem priset.

Så röstar du på Årets gala-look på ELLE-galan 2024

Scrolla ned på sidan och välj den look som du tycker förtjänar vinna Årets gala-look på ELLE-galan 2024. Du måste vara inloggad för att kunna rösta och du kan bara rösta en gång. Vinnaren presenteras av Mapei i direktsändningen som du kan se här.
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD.

Annons