ELLE-galan 2023: Vinnare av Årets bäst klädda man är Omar Rudberg

21 apr, 2023 
AvHelena Skoog
omar rudberg årets bäst klädda man
Skådespelaren och artisten som alltid inspirerar och överraskar med sin stil vågar äntligen vara sig själv fullt ut – och det speglas inte minst i hans kläder. Möt Årets bäst klädda man: Omar Rudberg.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Omar Rudberg - Årets bäst klädda man Ellegalan 2023Brand logo
Omar Rudberg - Årets bäst klädda man Ellegalan 2023

Omar Rudberg utsågs till Årets bäst klädda man på ELLE-galan 2023. Här delar han med sig av sina tankar kring stil och mode.

Omar Rudberg vann Årets bäst klädda man på ELLE-galan 2023

Först och främst: Stort grattis! Berätta om känslan när du fick veta att du vunnit!

– Men tack snälla! Ska jag vara helt ärlig trodde jag först att det var ett skämt, men blev väldigt glad när jag insåg att det inte var det. Jag vet att 2023 kommer bli mitt år och det här gjorde det bara ännu fetare!

Vad betyder det här priset för dig?

– Att jag äntligen börjar känna att jag vågar vara mig själv fullt ut. Så det betyder hur mycket som helst! Det finns massa kläder, smink och smycken som jag aldrig hade vågat bära för bara några år sen. Men ju äldre jag blir, desto mindre bryr jag mig om vad andra tycker.

omar rudberg bäst klädda man elle galan

Hur skulle du själv beskriva din stil?

– Den varierar verkligen från dag till dag. Jag följer inga trender utan går bara på vad jag själv gillar. Sen beror det på vad jag ska göra, men ofta väljer jag kläder, tillsammans med min stylist Evelina Bonardi, som hjälper mig att uttrycka mig artistiskt.

Annons

Har du några favoritmärken som du gärna klär dig i? Några signaturplagg?

– Oj, svårt att välja … Jag älskar så många olika brands. Jag skulle säga att det är en mix av skandinavisk design och de större lyxigare modemärkena. Sen tycker jag alltid att det är intressant med upcoming nya designer!

Var hämtar du inspiration till din stil?

– Det finns en person jag följt länge och blir alltid lika förälskad – Rihanna är en stor inspiration! Både hur hon klär sig och även hur hon skapat sina egna märken inom beauty och fashion. Det är definitivt något jag vill göra i framtiden!

Berätta om din ELLE-galalook!

– Det återstår att se!

Vad händer härnäst för dig? Vad har du för drömmar och planer framåt?

– Just nu spelar jag in sista säsongen av Young royals, samtidigt som jag har massa ny musik. Allt annat jag ska göra i år är hemligt, så kan inte säga mer än så. Keep your eyes open!

Foto: David Thunander

ELLE-galan 2023: Se bilderna från röda mattanBrand logo
ELLE-galan 2023: Se bilderna från röda mattan

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons