Allt om Mapeis looks från ELLE-galan 2024

22 apr, 2024 
Mapei ELLE-gala looks 2024.
ELLE-galan 2024 leddes av den internationellt hyllade artisten Mapei som både bjöd på stämning och mode-looks! Låt oss ta en närmre titt på alla 5 ombyten.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE-galan 2024: Best of röda mattanBrand logo
ELLE-galan 2024: Best of röda mattan

ELLE-galan 2024, årets största modefest där talanger i branschen hyllas och prisas, gick av stapeln den 19 april på Grand Hôtel Stockholm. Förutom en gedigen röd matta där kändisarna glänste i storslagna gala-looks (läs allt om trenderna som stack ut här) bjöd modegalans programledare, den internationellt hyllade artisen Mapei, på en och annan mode-look utöver det vanliga. Hela fem olika looks bar hon upp under kvällen, varav fyra av dem presenterades under den pampiga galaceremonin. Låt oss ta ett djupdyk i alla looks!

Annons

Här kan du se hela röda mattan och galasändningen!

Mapei alla 5 looks på ELLE-galan 2024

Look 1 – röda mattan

Mapei gled in på röda mattan iklädd en magisk vit look med korsett och släp med fuskpäls designad av Peter Englund. Som pricken över i:et toppades looken med en handgjord hatt av Stockholmbaserade märket SoonNoon, smycken från Rare jewelry och gnistrande sandaletter av Sania D'mina.

Look 2

Som första look under galaceremonin drog Mapei av sig den golvsvepande kjolen och lät sedan korsetten och spetsshorts vara galans första look. Till denna look bar hon glittrade svarta stövlar från Sania D'mina och halsband från Rare jewelry.

Annons

Look 3

Till den tredje looken bar hon en korsett från Birger Jarls Under som var specialdesignad med blommor och strass av Peter Englund. Även långkjolen med slits och strass baktill var specialdesignad. Som accessoarer bar hon smycken från Rare jewelry. och skor från Eytys.

Annons

Look 4

En oversized jacka från Stamm stod i fokus för ombyte nummer fyra tillsammans med knähöga spetsstrumpor från Swedish stockings, en hatt från Sissel Kärneskog, halsband från @arto00o.

Look 5

Den avslutande looken stod H&M för och är en sneak-peek på vårens kommande Studio-kollektion. Solskensgul, golvsvepande och dekorativ i ryggen!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons