Annons

Annons

Efter ärliga amningsbilderna – så hyllas Jessica Alba på sociala medier


Efter ärliga amningsbilderna – så hyllas Jessica Alba på sociala medier

Trebarnsmamman Jessica Alba hyllas för att hon "normaliserar amning" genom att regelbundet posta bilder på sig själv där hon matar sin son i olika miljöer – såväl hemma som på kontoret och under shoppingrundan.

Skådespelerskan och entreprenören Jessica Alba – som vid årsskiftet blev trebarnsmamma då hon födde sonen Hayes på nyårsafton – har flitigt dokumenterat sin mammaledighet på Instagram. Inte minst har hon visat den aktivitet som upptar större delen av tiden: att mata bebisen.

Läs också: Elsa Billgren: ”Om amningsstatusen”

Jessica, som är grundare till hälso- och skönhetsföretaget The Honest Company, har postat flera ganska oglamorösa amningsbilder i sociala medier, bland annat när hon ammat sin son på kontoret efter att hon behövt åka in och jobba en halvdag.

Läs också: Power-mamma ammade mitt under maratonlopp – vill normalisera amning

Hennes följare hyllar nu Jessica för de ärliga bilderna.

Annons

”Multitasking när den är som bäst… ammar och driver ett multimiljon-företag. Älskar det!!” skriver en följare.

Hennes senaste inlägg visar hur hon ammar i ett omklädningsrum på varuhuset Target. Hon passar då även på att poängtera hur trött hon är.

Target har en uttalad amningspolicy där de tillåter öppen amning vartsomhelst i varuhuset, men även erbjuder särskilda amningshörnor – och upplåter sina omklädningsrum om mammor vill amma mer ostört.

Foto IBL

Artikeln publicerades först på Femina.

 

(18)
(0)
(0)
Annons


Annons


Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
Annons

Laddar