Vinn biljetter till VIP-kväll med Moët & Chandon och Riedel!

20 sep, 2018 
Vinn biljetter till VIP-kväll med Moët & Chandon och Riedel!
Gillar du champagne och det goda i livet? Var då med och tävla om en exklusiv VIP-kväll tillsammans med ELLE mat & vin, Moët & Chandon och Riedel!
Annons

ELLE mat & vin har det stora nöjet att bjuda in till en exklusiv VIP-kväll tillsammans med champagnehuset Moët & Chandon och glastillverkaren Riedel.

Under kvällen kommer vi med guidning av vinexperterna Ia Orre och Jens Dolk att prova olika sorters champagne i olika glas. Det bjuds även på en matchande trerättersmeny, härligt mingel och lyxiga goodiebags.

NÄR: Torsdag 4 oktober, kl. 18:00-20:00
VAR: Bistro Linné, Strandvägen 9, Stockholm

Vill du vinna biljetter till dig och en vän till den exklusiva kvällen? Fyll i formuläret nedan och motivera varför just du vill komma. Meddela även namn på din vän samt om du har några matpreferenser.

OBS! Anmälan är bindande. Begränsat antal platser. Åldersgräns 25 år. Vi står ej för eventuell resa. Juryn består av representanter från ELLE mat & vin, Moët & Chandon och Riedel. Fotograf kommer att finnas på plats. Tävlingen avslutas 27 september.

Här kan du se bilder från förra årets mycket uppskattade event.

Tävlingen av avslutad! Vinnarna har meddelats personligen

moet-riedel-logo
Champagne från Moët & Chandon i glas från Riedel.
Champagne från Moët & Chandon i glas från Riedel.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons