5 flaskor roséchampagne till mors dag

Uppvakta mamma med en flaska roséchampagne!

Uppvakta mamma med en flaska roséchampagne på mors dag. En garanterat uppskattad present. Här är fem utvalda favoriter.
24 maj, 2017

Söndag den 28 maj är det mors dag – ett perfekt tillfälle att uppmärksamma och fira alla mammor med en lyxig champagne. Här är fem härliga flaskor som passar lika bra att dricka som de är som att avnjuta till lättare rätter.

5 flaskor roséchampagne till mors dag.

5 flaskor roséchampagne till mors dag.

1. Lanson Rosé Label (nr 7495), 399 kr.

Torr champagne med smak av smultron, jordgubbar och blodgrapefrukt. Doften är bärig och ungdomlig med inslag av smultron, jordgubbar och citrus. Passar som aperitif eller till lättare rätter.

2. Moët Ice Impérial Rosé (privatimport), 489 kr.

Frisk och fruktig roséchampagne med smak av bär och blodgrapefrukt. Doften har inslag av körsbär, lingon och tranbär. Härlig sällskapsdryck som passar perfekt att dricka i ett stort glas med is.

3. Veuve Clicqout Rosé (nr 82169), 494 kr.

Elegant roséchampagne med toner av hallon, smultron och körsbär och en touch av torkad frukt och bakverk. Passar till lättare maträtter eller till dessert med röda frukter eller färska jordgubbar.

4. Taittinger Brut Prestige Rosé (nr 7898), 499 kr.

Medelfyllig, frisk och fruktig roséchampagne med doft av hallon och jordgubbar. Champagnen utgörs av 15% rött vin vilket ger en intensiv färg. Passar som aperitif eller till fisk och skaldjur.

5. Bollinger Rosé (nr 7755), 599 kr.

Torr roséchampagne med smak av persika, smultron och blodgrapefrukt. Doften har inslag av nougat, persika, mogna jordgubbar och kex. Passar som aperitif eller till fisk och skaldjur.