Päron möter citrongräs i Ramlösas nya smak

01 apr, 2016 
AvThowe Wagner Larsson
Annons
ramlösa nyhet

Trenden är tydlig. Att mixa oväntade ingredienser och låta kryddor möta frukt och bär syns på allt fler scener i den svenska mat- och dryckesvärlden.

Årets hetaste cocktails är till exempel upphottade klassiker där ingredienser som tidigare varit unika för matlagning nu används tillsammans med sprit och örter. Läs mer om årets hetaste cocktails här!

Men det är inte bara cocktails som bjuder in nya, spännande ingredienser. Senast i raden av nya smaker från Ramlösa ställer sig PearDrop, en blandning av den svenska favoritsmaken päron och det exotiska citrongräset. Samtidigt gör Ramlösa om designen på samtliga PET-flaskor.

Annons

– Citrongräs är en av de hetaste smakerna i Europa just nu och tillsammans med det populära päronet blir det en uppfriskande upplevelse, säger Maria Engelbrekts, Brand Manager Ramlösa.

peardrop ramlösa

ELLE Mat & Vin har fått smaka Ramlösas nyhet och så här säger redaktionen:

– En söt och naturlig smak av päron som blandas upp med en frisk smak av citrongräs. Trots att den inte innehåller varken socker eller sötningsmedel smakar den naturligt sött och gott. Ett utmärkt alternativ till bordsvattnet eller läsken! Ett extra plus att den innehåller mindre kolsyra.

Ramlösa PearDrop finns i butik från och med vecka 14.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons