Moët & Chandon åker på sommarturné i Sverige

Moët & Chandon åker på sommarturné i Sverige.

I sommar åker Moët & Chandon på svensk sommarturné med sin champagne Ice Impérial som är speciellt framtagen för att drickas med is. Här är städerna!
05 juni, 2018

När Moët & Chandon 2011 lanserade champagnen Moët Ice impérial var de först i världen med en champagne som skapats särskilt för att drickas med is. Fem år senare kom Moët Ice Impérial Rosé som var den första roséchampagnen med samma syfte.

– Moët & Chandon Ice Impérial serveras bäst i ett kylt vinglas som champagnen hälls ned i och sedan tillsätts tre isbitar. Det gör verkligen skillnad då det skapar den bästa skumbildningen och en bubbligare champagne, säger Benoit Gouez, källarmästare Moët & Chandon.

Make a Penguin

I sommar tar Moët & Chandon konceptet ”Make a Penguin” på turné i Sverige. Detta för att uppmärksamma den perfekta kombinationen med champagne och is i ett glas Moët Ice Impérial. På varje stopp kommer en exklusiv isbar finnas på plats som inte går att missa då den har en lysande isvägg, pingvinstatyer och höga champagnetorn.

Baren finns utvalda datum på:

  • Restaurang Kasai, Stockholm
  • Kasai In the Sky, Malmö
  • Marstrands Havshotell, Marstrand
  • Kallis, Visby
  • Badhytten, Skanör
  • Pepe’s Bodega, Båstad

Turnén inleds med Moët Grand Day den 9 juni på restaurangen Kasai i Stockholm och den nya systerkrogen Kasai in the Sky i Malmö.

Om du vill köpa champagnen på Systembolaget kostar Moët Ice Impérial (nr 77338) 435 kr och Ice Impérial Rosé (privatimport) 489 kr.

Moët & Chandon Impérial Ice ska serveras med is.

Moët & Chandon Impérial Ice ska serveras med is.