Mia Sangria lanserar vit och röd sangria

13 jun, 2016 
Mia Sangria lanserar vit och röd sangria.
Sangria är en läskande, spansk vindrink som är enkel att blanda själv. För dig som hellre köper färdig så lanserar nu Mia Wines två olika sangrior på flaska. En klassiskt röd och en vit som är lätt pärlande.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Mia Sangria innehåller en blandning av vin och fruktjuice och har lite lägre alkoholhalt än vanligt vin. Recepten är speciellt framtagna av vinmakaren Gloria Collell, som genom att dela med sig av sina egna privata recept vill höja både smak och status på denna spanska klassiker.

Mia Sangria Classic Royal (76763), 74 kr.

Mia Sangria Classic Royal är gjord på druvan Tempranillo, har en klar röd färg och en fräsch doft av citrusfrukterna citron och apelsin. Runda tanniner ger sangrian ett tilltalande och fint avslut. Alkoholhalt: 8,5%

Mia Sangria White Frizzante (76884), 74 kr.

Mia Sangria White Frizzante är gjord på druvan Macabeo, har en brilliant vit färg, är lätt pärlande och även här fräscha toner av citrusfrukterna citron och apelsin. Alkoholhalt: 7,5%.

Recept på hemmagjord sangria hittar du här >>

Tips! Servera sangria med mycket is och färska bär och frukter.

Mia Sangria White och Mia Sangria Classic Royal.
Mia Sangria White och Mia Sangria Classic Royal.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons