Kallpressade juicer hem till din dörr

08 apr, 2014 
AvRebecca Wictor
Rena din kropp med hjälp av juicer! Det är väl inte någon som missat den stora juicetrenden som tagit över landet? Årets julklapp 2013 blev till och med en råsaftcentrifug.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Juicerna från Juica finns i flera goda smaker.
Juicerna från Juica finns i flera goda smaker.

För att ta vårt juicande ett steg längre lanseras nu Juica – ett micropresseri på Södermalm, Stockholm, som producerar färska, kallpressade och opastöriserade grönsaksjuicer – för juicecleanser. Som levereras hem till din dörr.

Renée Voltaire har tidigare släppt en bok med recept på juicer som kan hjälpa dig rena din kropp, men enligt Juicas VD Patrik Brühl är det många som inte har tid att göra sina egna juicer.

– Idag har många en stressig vardag men vill ändå försöka leva nyttigt. Att juica är ett bra sätt att hjälpa kroppen att må lite bättre, bryta dåliga vanor och få sunda insikter om sig själv och sina matvanor. Det kan även hjälpa kroppen till att bli mer basisk, säger Patrik Brühl.

Juica

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons