Isglass med champagne och prosecco

01 jun, 2017 
AvOlle Arnell
Om du gillar champagne och prosecco måste du prova den här svalkande nyheten i sommar! Företaget POPS gör nämligen mousserande vin och drinkar i glassform.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Isglass med champagne och prosecco.
Isglass med champagne och prosecco.

Efter tidigare fusioner mellan alkohol och glass, såsom Gin & Tonic-glass och Mojito-slushie, välkomnar vi även champagne- och proseccoglass in i familjen av svalkande alkoholhaltigt sommarsmarr! En mix mellan nostalgin av en isglass och lyxen som är mousserande vin.

Många olika smaker

POPS känns perfekt lämpade för sällskapligt drickande i parker och sommarfesterna som står för dörren, och den fyraprocentiga isglassen kommer i massor av olika smaker.

Classic Champagne, Bellini Prosecco Peach, Moscow Mule, Strawberry & Mint, Apple & Elderfower, bara för att nämna några.

Annons

Isglassarna med är för närvarande bara tillgängliga i Storbritannien, Australien och på en del restauranger i Frankrike, Spanien och Bermuda. Men semestertider står för dörren så håll utkik på din kommande resa till solen eller kolla på deras hemsida om glassen finns dit du ska åka!

Recept: Älskar du rosé? Då måste du testa frosé!

Isglass med frosé (frozen rosé).
Isglass med frosé (frozen rosé).

Artikeln publicerades först på cafe.se.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons