Hornstulls Semmelsoda – läsk med smak av semla!

31 jan, 2018 
AvRebecca Wictor
Hornstulls Semmelsoda – flytande bakelse!
På Södermalm i Stockholm hittar du bland annat suröl med smak av surdeg. Nu kommer en soda med smak av semla: Hornstulls Semmelsoda.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Läskproducenten Soda Nation har tillsammans med stadsdelen Hornstull, i Stockholm, tagit fram Semmelsodan. Bryggd på mandlar och kardemumma i en gräddig cream soda gör läsken tjockare i konsistensen för att ge känslan av den fluffiga grädden i semlan.

– Man dricker den rätt upp och ned precis som den är. Men för den som är galen i semlor rekommenderar vi att man dricker den tillsammans med sin semla för att få en hundraprocentig semmelfika, säger Sara Falkevik, marknadsansvarig, HORNSTULL.

Läs också: Nu lanseras likör med smak av Semla!

Hornstulls Semmelsoda finns endast att köpa på Soda Nation i Hornstull och säljs från och med den 1 februari 2018 och kommer att kosta 30 kronor. Etiketten är framtagen av illustratören och läskambassadören Marc Strömberg.

Hornstulls Semmelsoda.
Hornstulls Semmelsoda.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons