Glossybox lanserar eget rosa bubbel

20 aug, 2019 
AvAnna-Lena Pettersson
Glossybox lanserar rosa bubbel
Glossybox slår på stort och lanserar ett eget rosa födelsedagsbubbel! Vems födelsedag du firar spelar inte så stor roll, så länge du firar och skålar i rosa!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Sedan 2011 har man kunnat prenumerera på spännande nyheter och gamla favoriter ur det stora skönhetsutbudet och få hem dem i brevlådan i en Glossybox.

Glossybox lanserades i augusti och firar därför i dagarna sin åttonde födelsedag. Och precis som alla andra gillar Glossybox att fira födelsedagar, och då helst med bubbel. I år har de bestämt sig för att inte nöja sig med ett befintligt bubbel, utan har tagit fram sitt eget. Vilken färg bubblet har? Rosa såklart!

Du måste ju förstås inte fira just deras födelsedag för att få dricka bubblet, det funkar bra för att fira vad som helst – livet kanske.

Vin med doft av körsbär och jordgubbar

– Vi valde ett friskt, fruktigt och torrt rosébubbel med extra låg sockerhalt. Njut av finlemmade jordgubbstoner med en hint av citrus, säger Kristian Kull som är sommelier på Vinoteket i ett pressmeddelande.

Det är just genom Vinoteket man kan beställa vinet som har fått det passande namnet Beauty Bubbles. Vinet kommer från Italien och beskrivs som att det doftar körsbär, jordgubbar och citrus och har en antydning av sötma. Det passar både till att skåla i och som måltidsdryck till lätta mingelrätter. Perfekt för en födelsedag alltså, vems som helst.

Annons

– Tillsammans med Vinotekets sommelierer valde vi att fokusera på ett ekologiskt och veganvänligt rosa bubbel som andas Glossybox. Inte bara den ljusrosa färgen, utan även i designen som går hand i hand med vårt varumärke och firandet av vår födelsedag nu i augusti, säger Sandra Baumann på Glossybox, i pressmeddelandet.

Vinet finns i en begränsad utgåva

Om du själv vill lägga vantarna på en flaska rosa Beauty Bubbles gäller det att sno dig på. Vinet finns bara i en begränsad utgåva och kostar 149 kronor.

Glossybox har också tagit fram en specialbox födelsedagen till ära. Den går att beställa från sajten och innehåller fem lyxiga skönhetsprodukter.

Glossybox lanserar Beauty Bubbles och en specialbox födelsedagen till ära.
Glossybox lanserar Beauty Bubbles och en specialbox födelsedagen till ära.

Foto: TT

Läs mer:

5 höstdrinkar med mousserande vin

6 drinkar med cava eller prosecco

6 enkla drinkar med rosévin

Annons