Bottega Gold lanseras i Sverige till nyår

21 dec, 2016 
AvThowe Wagner Larsson
Bottega Gold Brut (78277) kostar 229 kr på Systembolaget.
De blanka flaskorna från Bottega har tidigare enbart funnits i taxfree-butikernas sortiment. Lagom till nyår lanseras de nu på Systembolaget.
Annons

Många är vi som köpt hem de blanka guld- och silverflaskorna från Bottega i taxfree-butikernas sortiment. Nu finns de att beställa på Systembolaget lagom till nyår. Och vad passar väl bättre till tolvslaget än en flaska helt i guld som dessutom är målad helt för hand?

Prisbelönt bubbel

Vinhuset Bottega grundades 1920 av Domenico Bottega men destilleriet grundades först drygt 50 år senare, 1977 av Aldo Bottega. Bottega Gold Brut har blivit internationellt prisbelönt och exporteras idag världen över.

Bottega Gold Brut (78277) kostar 229 kr på Systembolaget. Vinet är mousserande och av fruktig karaktär med smak av gröna äpplen och päron.

Läs också:

 

Bottega Gold Brut (78277) kostar 229 kr på Systembolaget.
Bottega Gold Brut (78277) kostar 229 kr på Systembolaget.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons