Baileys lanserar iskaffe lagom till sommaren!

07 apr, 2017 
AvRedaktionen
Kaffe och Baileys är en klassisk kombination, men på sommaren vill man gärna ha något svalkande. Nu lanseras färdig iskaffe med smak av Baileys!
Annons
Baileys Iced Coffee Latte.
Baileys Iced Coffee Latte.

Färdigblandade kaffedrycker som iskaffe har blivit populärt på senare år. Baileys hakar nu på trenden och lanserar den färdigblandade kaffedrycken Baileys Iced Coffee Latte i Systembolagets beställningssortiment. Drycken kombinerar smakerna av Arabica- och Robustakaffe med mjölk och Baileys Irish Cream.

– Svenskar älskar kaffe och är det fjärde mest kaffedrickande landet i världen. Trots det är iskaffe ännu relativt oupptäckt i Sverige. Under våren kommer vi på Baileys att genomföra spännande aktiviteter i Stockholm för att få fler att upptäcka och utforska alla fantastiska iskaffevariationer som finns. Många variationer med det perfekta tillägget, Baileys såklart. Håll utkik, säger Malin Möllerberg nordisk PR-ansvarig på Diageo i ett pressmeddelande.

Baileys Iced Coffee Latte (nr 82764) kostar 24:90 för 200 ml och har 4% alkoholhalt.

Baileys Iced Coffee Latte.
Baileys Iced Coffee Latte.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons