Alkoholfritt bubbel med äkta guld - under hundralappen!

Alkoholfritt bubbel med äkta guld - under hundralappen!

Även om du inte kan, vill eller får dricka alkohol så kan det vara kul att skåla i en riktigt festlig dryck vid speciella tillfällen. Här är ett utmärkt och prisvärt alternativ till champagne, med 24 karat guld!
30 maj, 2016
Elixa är ett alkholfritt bubbel med äkta guld.

Elixa är ett alkholfritt bubbel med äkta guld.

Elixia en är mousserande alkoholfri dryck med flagor av 24 karat guld. Drycken är helt naturlig och består av friskt källvatten från franska Jurabergen, rörsocker och naturliga smaker. Inga konstgjorda ämnen eller konserveringsmedel har använts.

Guldet är helt ofarligt att dricka, då det är ett speciellt ”matguld” som även kan användas till matlagning och desserter.

– Effekten är bara visuell. Det förvånar de flesta att guldflingorna är så små att man varken känner dem eller dess smak. Guldflingorna ger bara en festlig effekt, säger Hugo Sublet på Elixia.

Elixia finns bland annat att köpa på FreakyKitchen.se. En liten flaska på 33 cl kostar 69 kr och en stor på 75 cl kostar 149 kr.

Perfekt som alkoholfritt alternativ till bröllopet, studentskivan, födelsedagsfesten, nyårsafton eller en helt vanlig dag som du vill sätta guldkant på!

Här hittar du fler alkoholfria alternativ >>