Våren 2021 på Zara Home – se de första bilderna här

zara home våren 2021

Taktilt, jordnära och harmoniskt. Vi drömmer oss bort till ljusare dagar i Zara Homes inspirationsbilder för våren. Se de första vårnyheterna här.
15 januari, 2021
Slå på ljud

Nu plockar vi bort de tunga textilierna och öppnar upp våra fönster för att välkomna det vackra, skira vårljuset i våra hem. Hos Zara Home har vårens första nyheter redan släppts och de har stylats och fotograferats i en inspirerande, vårljus miljö.

Bland vårtrenderna fortsätter de jordnära färgerna att dominera tillsammans med det stora trendmaterialet trä. Furu syns på både piedestaler och sidobord samt adderas gärna till den fasta inredningen. Som accentfärger syns både varma toner av terrakotta och svala nyanser i ljust, himmelsblått.

Kollektionen och de nya inspirationsbilderna från Zara Home går under namnet Poetry of light och får oss att drömma om bland annat taktila ytor, grov linnetextur och glaserad keramik. Materialmixen är stor, men en röd tråd är att det ska vara enkelt, minimalistiskt och taktilt.

Fokus ligger på att hitta ett lugn och skala av, snarare än att lägga till allt för mycket i hemmet. Inredarna visar hellre upp några få, väl utvalda objekt i stylingen och låter dem tala med hjälp av tomrummen omkring.

Se bilderna på Zara Homes vårnyheter för 2021:

Se fler bilder och vårnyheter från Zara Home här.

Läs mer:

Uppdatera hemmet med 2021 års trender – rum för rum

Skandinaviskt 2.0 – så inreder du med den nya trendstilen

Så inreder vi våra badrum 2021 – 7 stora trender