Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Svarta och vita inredningsdetaljer – tidlöst och snyggt

Svart och vit inredning

Oavsett trendande färger är de svarta och vita nyanserna alltid ett tidlöst val att inreda med. Nedan har vi samlat 17 inredningsdetaljer som skapar lugn och harmoni i ditt hem, med trendiga former.
20 januari, 2021

De svarta och vita inredningsdetaljerna kommer aldrig gå ur tiden och är alltid lika snygga att bryta av med i hemmet. Låt dem möta årets färgtrender för att blanda upp färg och tidlösa toner. Nedan har vi samlat våra 17 favoriter från butikerna som du inte får missa nu!

17 inredningsdetaljer i svart och vitt:

Oavsett vilka färger som trendar så kommer de svarta och vita alltid vara ett val att luta sig tillbaka mot. Vi har samlat allt från textilier till vaser och skulpturer i nyanserna.

Vas med en handgjord känsla med modern touch av keramik från DBKD. Den finns här (reklamlänk från Awin.com).

Taklampa med stomme av metall och klädsel i krinklad textil, med takkopp av metall, från Ellos Home. Se mer och köp den här (reklamlänk från Awin.com).

Ljusstake är designklassikern som funnit en ny storhetstid med sin eleganta, tidlösa och inspirerande design från STOFF. Se mer och köp den här (reklamlänk från Awin.com).

Vit kudde i bomull med tofsar runt hela kuddens kanter. Blixtlås i botten från Classic Collection. Den finns här (reklamlänk från Awin.com).mmm

En servetthållare i metall med sidor utformade som ett stiliserat ansikte från H&M Home. Se mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

Svart timglas i glas från Hübsch. Se mer och köp det här (reklamlänk från Adtraction).

Dekorationsvas av keramik, handgjord med en oregelbunden form och ett dekorativt randigt mönster från Jotex. Se mer och köp den här (reklamlänk från Awin.com).

Ett litet sidobord med ben i målad metall och bordsskiva i marmor från H&M Home. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

Jacquardstickad pläd med tofsar på kortsidorna från Ellos Home. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

Badrumsmatta i ett snyggt mönster inspirerat av antikens grekiska mönster, från Classic Collection. Se mer och köp den här (reklamlänk från Awin.com).

Vit vas från Bloomingville är tillverkad av stengods och har en mjuk design som är en hyllning till kvinnokroppen. Den finns här (reklamlänk från Awin.com).

2-pack muggar i glaserat stengods från Jotex. Du hittar dem här (reklamlänk från Awin.com).

Naturkorg i sjögräs från Bloomingville. Se mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

Ljusstake från danska Muubs är en skulptural inredningsdetalj tillverkad av rustikt gjutjärn. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

Vas av färgat glas med svarta ränder med vackra skiftningar från Ellos Home. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

Trendig poster från Paper Collective. Se mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

En filt i mjuk kvalitet av återvunnen polyester med fransar på kortsidorna från H&M Home. Den finns här (reklamlänk från Adtraction).

LÄS MER:

Inred dina fönsterbräden – 22 detaljer och tips

Stilrena diffusers och luftfuktare till ditt hem

Trendiga fåtöljer och sittpuffar – i naturmaterial och mjuka val