Artikeln innehåller reklamlänkar

I år inreder vi gärna med snygga vägglampor – 14 trendiga köptips

snygga och trendiga vägglampor

2021 är året då vägglamporna verkligen får blomstra i våra hem! Vi listar 14 snygga och trendiga alternativ att spana in i butik just nu, där alla garanterat ger ditt hem en lyxig touch.
25 januari, 2021

Belysning är ett av hemmets viktigaste element och skänker både ljus och en stämningsfull känsla. Kanske är du i behov av en snygg läslampa över favoritfåtöljen eller som dekorativ stämningsbelysning för att lysa upp ett mörkt hörn?

En vägglampa gör dig bra i husets alla miljöer och kan vara pricken över i:et för att få till den trendiga touchen!

14 Snygga och trendiga vägglampor att uppdatera hemmet med:

x

Vägglampa av mattsvart metall med inspiration från den klassiska skrivbordslampan. Du hittar den från Ellos Home här (länk till Ellos).

Populära vägglampan Arum från Ferm Living har en stilren design och är tillverkad i pulverlackerat stål. Finns i både beige och svart. Du hittar den här (länk till Awin.com).

Vägglampa av metall i antik mässingfinish och en trendig skärm av plisserad textil. Du kan köpa den hos Ellos Home här (länk till Ellos).

Vägglampa med lång arm från Watt & Veke kommer i en elegant och stilren design. Den långa armen och den justerbara skärmen gör att du enkelt kan rikta lampan åt det håll du önskar. Du kan köpa den här (länk till Awin.com).

Den populära vägglampan Picasso från Belid. Du kan köpa den här (länk till Kitchentime).

Vägglampa från House Doctor med dubbla lampor. Du kan klicka hem den här (länk till Åhléns).

En lyxig bohemsk vägglampa från Globen Lighting. Lampan är tillverkad av naturfärgad rotting och med en integrerad LED-list på insidan. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

Vägglampa i mässing och svart från Ellos Home. Armen är svängbar i sidled och skärmen är justerbar i höjd- och sidled. Du kan klicka hem den här (länk till Ellos).

Vägglampan Astoria från Globen Lighting, vinnare av Hus & Hems designtävling 2016. Ritad av Anna Landerholm för Globen Lighting och kombinerar funktion och lekfull design. Du hittar den här (länk till Åhléns).

Vägglampan Ballon från Herstal har en klassisk och stilfull design med sin runda glaskula. Finns även i krom och mässing. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

Stilren och trendig vägglampa från House Doctor. Köp den här (länk till Åhléns).

Elegant vägglampa i mässing från Watt&Veke. Armaturen är försedd med en vinklingsbar skärm så att ljuset enkelt kan riktas åt önskat håll. Du kan köpa den här (länk till Åhléns).

Vägglampa från Markslöjd i krom och svart. Du hittar den här (länk till Ellos).

Vägglampa i metall med ställbar arm och skärm från Jotex. En modern vägglampa med tvinnad textilkabel som ger lyxig känsla. Du kan köpa den här (länk till Apprl).

LÄS MER:

Inred dina fönsterbrädor – inredningstips och 22 fina detaljer

Mjukt möter hårt i årets inredning – 18 snygga detaljer i rundade former

Inred enligt en av årets hetaste trender – 26 snygga statement pieces