Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

11 snygga detaljer till hemmagymmet

04 jan, 2021 
snygga redskap och detaljer till hemmagymmet
Träna snyggt hemma! Trendiga pastellfärger, miljövänliga, mjuka material och stilrena linjer – låt hemmagymmets detaljer bli en självklar del av inredningen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det senaste året har allt fler flyttat träningen till hemmet när gym stängt och vi blivit avrådda från att besöka dem för att dämpa smittspridningen i samhället. Med smarta träningsvideos, snygga redskap och enkla övningar kan dock träningen hemma bli både effektiv och rolig.

För att inte hemmagymmet ska ta över hela bostaden, särskilt om en bor litet, kan det vara en bra idé att satsa på redskap som smälter in i inredningen och är så snygga att det inte stör om de står framme.

Vi har spanat in utbudet och listar 11 snygga träningsredskap och -detaljer som vi älskar just nu!

1. Yogabolster

beige snyggt yogabolster

Yogabolster från Yogiraj, fylld med ekologisk bovete som ger stöd och formar sig efter kroppen. Finns i flera fina färger som smälter in snyggt med hemmets övriga inredning. Här kan du köpa den.

Annons

2. Hopprep

hopprep för hemmaträning

Hopprep i mjuk, vit bomull med trähandtag, Jumprope eco, från Abilica. Här kan du köpa det (reklamlänk).

3. Hantlar

snygga hantlar till hemmagymmet

Stilrena hantlar i beige och grå neopren med en vikt från ett till sex kilogram, från Abilica. Här kan du köpa dem.

Annons

4. Gymboll

träningsboll från casall

Gymboll från Casall i trendigt ljuslila som tränar bålmusklerna och är ett mångsidigt, praktiskt träningsredskap. Här kan du köpa den (reklamlänk).

5. Yogablock

yogablock i kork från yogiraj

Block i kork som ger yogan hemma ett lyft och även kan användas till bland annat stretching. Från Yogiraj, tillverkat i naturlig kork med rundade kanter för ett skönt grepp. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

6. Lång yogamatta

extra lång yogamatta från grounded factory med texten inhale exhale

Yogamattan Inhale exhale super grip är en extra lång yogamatta med en halkfri yta, gjord i naturgummi och PU-läder, från Grounded factory. Här kan du köpa den.

7. Foamroller

roller från casall till hemmagym

Massagerulle tillverkad av bambu och risskal, som masserar och stretchar muskler över hela kroppen. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

8. Träningsband

träningsband från aim'n

Träningsband i naturlig latex, Pink resistance band, med tre olika motståndsnivåer, från Aimn. Här kan du köpa dem (reklamlänk).

9. Yogamatta med mönster

yogamatta från Casall

Mönstrad yogamatta i orange och gult från Casall som blir en fin färgklick i hemmagymmet. Mattan är gjord av naturgummi och ligger tack vare sin vikt stadigt på golvet. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

10. Tvättmedel för träningskläder

tvättmedel för träningskläder från steamery

Högteknologiskt tvättmedel gjort för skonsam tvätt av träningskläder, som tar bort lukt utan att slita på kläderna eller miljön. Från Steamery. Här kan du köpa det (reklamlänk).

11. Träningsväska

träningsväska från röhnisch

Snygg träningsväska från Röhnisch som gömmer undan både träningskläder och mindre redskap i hemmet och blir en snygg väska att ta med när du är på språng. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Läs mer:

Nystarta inredningen – 7 trendiga uppdateringar

Vinterns finaste träningskläder – till budgetpris

Inredningstrender 2021 – 7 stora trender att ha koll påBrand logo
Inredningstrender 2021 – 7 stora trender att ha koll på

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons