Artikeln innehåller reklamlänkar

11 snygga detaljer till hemmagymmet 

snygga redskap och detaljer till hemmagymmet

Träna snyggt hemma! Trendiga pastellfärger, miljövänliga, mjuka material och stilrena linjer – låt hemmagymmets detaljer bli en självklar del av inredningen.
04 januari, 2021

Det senaste året har allt fler flyttat träningen till hemmet när gym stängt och vi blivit avrådda från att besöka dem för att dämpa smittspridningen i samhället. Med smarta träningsvideos, snygga redskap och enkla övningar kan dock träningen hemma bli både effektiv och rolig.

För att inte hemmagymmet ska ta över hela bostaden, särskilt om en bor litet, kan det vara en bra idé att satsa på redskap som smälter in i inredningen och är så snygga att det inte stör om de står framme.

Vi har spanat in utbudet och listar 11 snygga träningsredskap och -detaljer som vi älskar just nu!

1. Yogabolster

Yogabolster från Yogiraj, fylld med ekologisk bovete som ger stöd och formar sig efter kroppen. Finns i flera fina färger som smälter in snyggt med hemmets övriga inredning. Här kan du köpa den.

2. Hopprep

Hopprep i mjuk, vit bomull med trähandtag, Jumprope eco, från Abilica. Här kan du köpa det (länk till butik).

3. Hantlar

Stilrena hantlar i beige och grå neopren med en vikt från ett till sex kilogram, från Abilica. Här kan du köpa dem.

4. Gymboll

Gymboll från Casall i trendigt ljuslila som tränar bålmusklerna och är ett mångsidigt, praktiskt träningsredskap. Här kan du köpa den (länk till butik).

5. Yogablock

Block i kork som ger yogan hemma ett lyft och även kan användas till bland annat stretching. Från Yogiraj, tillverkat i naturlig kork med rundade kanter för ett skönt grepp. Här kan du köpa den (länk till Ellos).

6. Lång yogamatta

Yogamattan Inhale exhale super grip är en extra lång yogamatta med en halkfri yta, gjord i naturgummi och PU-läder, från Grounded factory. Här kan du köpa den.

7. Foamroller

Massagerulle tillverkad av bambu och risskal, som masserar och stretchar muskler över hela kroppen. Här kan du köpa den (länk till Apotek Hjärtat).

8. Träningsband

Träningsband i naturlig latex, Pink resistance band, med tre olika motståndsnivåer, från Aimn. Här kan du köpa dem (länk till Ellos).

9. Yogamatta med mönster

Mönstrad yogamatta i orange och gult från Casall som blir en fin färgklick i hemmagymmet. Mattan är gjord av naturgummi och ligger tack vare sin vikt stadigt på golvet. Här kan du köpa den (länk till Ellos).

10. Tvättmedel för träningskläder

Högteknologiskt tvättmedel gjort för skonsam tvätt av träningskläder, som tar bort lukt utan att slita på kläderna eller miljön. Från Steamery. Här kan du köpa det (länk till butik).

11. Träningsväska

Snygg träningsväska från Röhnisch som gömmer undan både träningskläder och mindre redskap i hemmet och blir en snygg väska att ta med när du är på språng. Här kan du köpa den (länk till Ellos).

Läs mer:

Nystarta inredningen – 7 trendiga uppdateringar

Vinterns finaste träningskläder – till budgetpris

Inredningstrender 2021 – 7 stora trender att ha koll på
Slå på ljud