Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Shoppingredaktören: 13 detaljer till hemmet – som jag aldrig kommer att tröttna på

05 dec, 2023 
AvSandra Bohlin
tidlös inredning
ELLEs shoppingredaktör Sandra Bohlin är expert på inredning och delar såväl tidlösa inredningstips som de trendigaste köpen. Här delar hon med sig av inredningsköpen hon aldrig tröttnar på!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Trender kommer och trender går men det personliga och hållbara hemmet blir allt mer trendigt. Därför är det viktigt att investera i tidlösa inredningsdetaljer som håller över tid och som hela tiden kan kombineras med alla nya trender. Vår shoppingredaktör har samlat 11 inredningsköp som hon själv har gjort och aldrig kommer tröttna på. Spana in dem nedan!

tidlös inredning

Tidlösa köp till hemmet

Från belysning till mjuka textilier, här är köpen som vår shoppingredaktör Sandra Bohlin aldrig tröttnar på i sitt hem!

Annons

Batteridriven bordslampa

New Works

Smart och så snygg portabel bordslampa som lätt kan flyttas runt i hemmet! Den sladdlösa designen gör det möjligt att inreda med den i allt från hyllor mindre utrymmen till sidobordet eller bänken.

KÖP LAMPAN HÄRReklamlänk

Beige linnekudde

HM Home

Oavsett om du behöver en kudde till att bädda sängen med eller uppdatera soffan med så är en beige variant alltid ett stilsäkert val. Den mjukar upp och kombineras perfekt med alla andra toner.

KÖP KUDDEN HÄRReklamlänk
Annons

Ullpläd

Hemtex

Enfärgad stilren ullpläd med fransar. Ull är ett naturmaterial som andas samtidigt som det ger värme vilket gör att det passar bra sommar som vinter.

ullpläd

Ljusstakar

Klong

Tender är en serie ljusstakar för designälskaren och finns i en låg- och två höga varianter i både nickelplätering och svart plätering. Ljusstakarna säljes separat, men är avsedda att stå separat, i par eller i grupp.

Tidlös vas

Iittala

Den perfekta vasen i härlig mossgrön nyans som passar i alla lägen till alla stilar! Med snittblommor, kvistar eller helt utan innehåll – den är lika snygg oavsett!

grön vas iittala
KÖP VASEN HÄRReklamlänk

Kuddfodral

Chhatwal & Jonsson

Få in lite färg i hemmet med detta färgstarka kuddfodral med ett vackert mönster som ger en stilsäker och lyxig känsla till sovrummet eller vardagsrummet!

KÖP KUDDEN HÄRReklamlänk
Annons

Vita linnegardiner

HM Home

Gardiner gör otroligt mycket i ett rum och ger det genast en mysig och inbjudande känsla! Här hittar du ett par i vävd kvalitet av lin- och bomullsblandning som ger den där mysiga känslan till vilket rum som helst.

Räfflade glas

Ferm Living

Snygga, stilrena glas som kan användas till allt från vattenglas till drinkar!

räfflade glas
KÖP GLASEN HÄRReklamlänk

Rislampa

New Works

En statementpiece som gör sig så bra över soffbordet eller matbordet! En elegant lampa med en modern twist tillverkad av rispapper. Den finns i tre olika storlekar.

KÖP LAMPAN HÄRReklamlänk
Annons

Mjuk ryamatta

Ellos

Tuftad ryamatta i mjuk, tvättad ull med samma look och känsla som hos de klassiska grekiska Flokatimattorna – perfekt till vardagsrummet eller sovrummet!

KÖP MATTAN HÄRReklamlänk

Stol

Knoll

Cesca Chair från Knoll designades år 1928 av Marcel Breuer och har idag kommit att bli en designklassiker. Stolen har en utdragen form där dess material skapar flexibilitet och komfort, med sin robusta bas i tubformat stål och sits i rotting.

KÖP STOLEN HÄRReklamlänk
Annons

Liten ljuslykta

Design House Stockholm

Sätt ett värmeljus i botten av ljusstaken Shell och se skenet av lågan som speglas i locket! Från Design House Stockholm, formgiven av Magnus Löfgren. Välj mellan silver eller mässing!

Vita linnelakan

HM Home

Linnekvaliteten passar såväl på vintern som på sommaren och är drömskönt att sova i! Ett vitt bäddset är ett måste i linneskåpet.

bäddset linne

Se mer:

Höstens stora inredningstrenderBrand logo
Höstens stora inredningstrender

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons