Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Mjukt möter hårt i årets inredning – 18 populära detaljer med rundade former

21 jan, 2021 
AvSandra Bohlin
runda inredningsdetaljer
Mjuka upp ditt hem med vackra detaljer i rundade former! Vi listar 2021s snyggaste detaljer att spana in.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Inredningsåret 2021 präglas mycket av kontraster. Mjukt möter hårt, minimalism möter statement pieces och fokuset läggs på att jobba med olika höjder, former och detaljer som tillsammans skapar en balanserad och harmonisk inredning.

Att inreda med mycket mjuka, runda former på alltifrån möbler till inredningsdetaljer ger hemmet en varm och behaglig känsla samt blir ett viktigt komplement till de strama linjerna.

Inredning i rundade mjuka former att inreda med 2021:

Vi listar 18 populära inredningsdetaljer i rundade former att uppdatera ditt hem med!

Annons
snygg rund bordslampa

Vacker och populär bordslampa från Globen Lighting med fot i marmor som blir en lyxig inredningsdetalj som verkligen tar plats i rummet. De runda formerna tillsammans med den hårda marmorstenen bildar en spännande kontrast. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons
rund vas by on

Bubblig vacker vas av stengods från By On. Finns både i vitt och svart. Köp den här (reklamlänk).

valvformad spegel
Annons

I år vill vi inreda med vackra speglar i rundade former. Denna valvformade spegel från Ellos Home kan ställas både på golvet eller hängas på väggen. Ram av pulverlackad metall i sandig finish med lätt struktur. Du kan köpa den här (reklamlänk).

rund ljuslykta

Hammershøi ljusstake liten från Kähler kombinerar modern design med historia och ett klassiskt formspråk. Du kan köpa den här (reklamlänk).

rund dekoration inredningsdetalj

Dekorativ detalj att ställa på ett fönsterbräde, hylla eller sidobord. Den är tillverkad av metall och kommer från populära Artwood. Finns i två storlekar. Köp den här (reklamlänk).

Annons
kudde pom pom

Pom Pom kudde från svenska By On som är rena drömmen för dig som älskar mjuka och gosiga inredningsdetaljer. Denna underbara kudde i ekologisk bomull är täckt med mängder av små runda pompoms. Finns att klicka hem här (reklamlänk).

vas rund iittala

Vas från Iittala i beige trendig ton. Blomkrukans flödande och runda former är en rolig lek med den moderna nordiska designklassikerns välkända silhuett. Finns i fler storlekar och färger. Du kan köpa en här (reklamlänk).

Annons
rund vägglampa

Trendig vägglampa med rund glaskupoa från Pholc är designad av Monika Mulder. Välj mellan ett fäste i svart eller mässing. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons
runt sidobord

Sidobord i metall i färgen Cream från HKliving. Mjuk rund form med en härlig varm ton. Du kan köpa det här (reklamlänk).

rund liten ljushållare i mässing hilke
Annons

Trendig liten ljushållare i mässing från Hilke Collection. Denna finns även i förnicklad mässing. Du kan köpa den här (reklamlänk).

trendig matta
Annons

Mattan som tar kontrasterna till nästa nivå! Originell matta från Ferm Living som har fått sin inspiration från en flygbild över jorden. Formen för tankarna till geometrin då den ser ut att vara en blandning mellan en kvadratisk och en rund matta. Du hittar den här (reklamlänk).

rund taklampa rotting hm

En rund taklampa från H&M Home med flätad skärm i rotting som låter ljuset skina igenom och skapa ett mönster i rummet. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons
rund fåtölj ellos

Fåtölj i modern design med runda former och med en klädsel i sammet från Ellos Home. Du kan köpa den här (reklamlänk).

assymetrisk spegel

Med spegeln Pond från danska Ferm Living får du inte bara en funktionell spegel utan också en dekorativ väggbonad. Spegelns form är inspirerat av hur vatten rör sig fritt och spegeln går att hänga på flera sätt. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons
runda inredningsdetaljer

Vacker och lekfull dekoration från Artwood i svart färg och passar fint att ställa på till exempel ett soffbor eller i fönstret. Finns i två olika storlekar. Du kan köpa den här (reklamlänk).

sittpuff teddy

Extra sittplats eller kanske sidobord? Stilren rund sittpuff med fast teddyklädsel från Jotex. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons
rund vas i stengods

Vas av metall med ruggad struktur från Ellos Home. Finns även i beige nyans. Du kan köpa den här (reklamlänk).

ljusstake med runda former
Annons

Jordnära ljusstake från svenska varumärket By On. Formen på ljusstaken är rund och mjuk. Levande ljus är en fantastisk inredningsdetalj som ger rummet ett levande och varmt uttryck. Du kan köpa den här (reklamlänk).

LÄS MER:

Inred enligt en va årets hetaste trender – 26 snygga statement pieces

Inred dina fönsterbrädor – inredningstips och 22 snygga detaljer

Svarta och vita inredningsdetaljer – tidlöst och snyggt

Skandinaviskt 2.0 – så inreder du med den nya trendstilenBrand logo
Skandinaviskt 2.0 – så inreder du med den nya trendstilen

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons