Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationPåskdekorationerPåskpyssel och DIY

Inred med trendiga teddyfåtöljer och sittpuffar – 12 köptips

20 okt, 2020 
AvSandra Bohlin
Teddyfåtöljer och sittpuffar
Inget hem är komplett utan en skön fåtölj eller en mysig sittpuff. Vi listar 12 trendiga och sköna teddyfåtöljer och sittpuffar att inreda med!
Annons
5 INREDNINGSTRENDER I HÖST – ENLIGT VÅRA DANSKA FAVORITERBrand logo
5 INREDNINGSTRENDER I HÖST – ENLIGT VÅRA DANSKA FAVORITER

Teddy är en trend vi ser både på catwalken och när vi inreder. Materialet talar för sig själv och lättar upp alla miljöer det placeras i och bidrar till ett trendigt, stiligt och mysigt hem. Det inbjudande och mjuka materialet får vem som helst att vilja sätta sig ner och en teddyfåtölj blir snabbt en favorit i ditt hem.

Teddyfåtöljer och sittpuffar att inreda hemmet med 2020:

Vi har skannat butikernas utbud och listar nedan 12 snygga teddyfåtöljer och fluffiga puffar att spana in i butik just nu!

1. Teddyfåtölj, Eichholtz

Populär fåtölj i lurvigt teddytyg i sandfärg från Eichholtz. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

2. Teddyfåtölj, ByON

Teddy fåtölj, ByON

Teddyfåtölj från ByON som är skapad i just teddykvalitet. Designen är pompöst lyxig och skapar en spännande dynamik tillsammans med materialet. Här kan du köpa den (reklamlänk).

3. Teddyfåtölj, Artwood

Mysig fåtölj från Artwood som höjer mysfaktorn till en helt ny nivå. Tillhörande fotpall finns att köpa till separat. Fåtöljen finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

4. Puff i teddykvalitet, Jotex

Puff i teddykvalitet, Jotex

Snygg sittpuff i teddymaterial att pryda hemmet med. Finns i fler storlekar. Här kan du köpa den (reklamlänk).

5. Teddyfåtölj i ek, Norr11

Teddy fåtölj i ek, Norr11

Elephant Chair av Kristian Sofus Hansen och Tommy Hyldahl för Norr11 har ett formspråk som associerar till 50-talets danska formgivning. Elephant Chair har även inslag av japansk estetik. Elephant Chair är en lyxig teddy fåtölj tillverkad helt i naturmaterial; i massiv ek samt stoppning naturvitt fårskinn. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

6. Teddypuff, Classic Collection

Mjuk sittpuff i trendigt teddymaterial från Classic Collection. Handknuten i ull och har en fluffig yta. Puffen är en fin detalj som passar lika bra i barnrummet som i vardagsrummet eller hallen. Den perfekta extra sittplatsen eller som en skön fotpall till soffa/fåtölj. Här kan du köpa den (reklamlänk).

7. Teddyfåtölj, Eichholtz

Teddyfåtölj från Eichholtz. En perfekt fåtölj att placera i sovrummet eller vardagsrummet. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

8. Teddyfåtölj, Eichholtz

Mysig fåtölj att gosa ner sig i som passar fint in i vardagsrummet som sovrummet med sitt lurviga tyg i färgen brisbane cream. Du hittar den här (reklamlänk).

9. Teddyfåtölj, Eichholtz

Teddy fåtölj, Eichholtz

Femtiotals-inspirerad mysig fåtölj som adderar glamour till ditt vardagsrum. Fåtöljen går att snurra och har en silhuett av en snäcka med klädsel i faux shearling som är tillverkad av ett teddyliknande material. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

10. Stor sittpuff i teddymaterial, Jotex

Stor sittpuff i teddymaterial, Jotex

Stor sittpuff i teddy som ger dig en värdefull sittplats om gästerna blir många, eller en plats att lägga upp benen när en lång dag går mot sitt slut. Här kan du köpa den (reklamlänk).

11. Teddyfåtölj, Jotex

Teddy fåtölj, Jotex

Teddyfåtölj från Jotex med vackra höga ben av gummiträ, en stabil stomme av furuträ och plywood med god sittkomfort. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

12. Teddyfåtölj, Eichholtz

En elegant snurrfåtölj från Eichholtz i bouclétyg med en gedigen snurrfot i mässing. Du kan köpa den här (reklamlänk).

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons