Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Inred med trendiga teddyfåtöljer och sittpuffar – 12 köptips

Teddyfåtöljer och fluffiga sittpuffar 2020

Inget hem är komplett utan en skön fåtölj eller en mysig sittpuff. Vi listar 12 trendiga och sköna teddyfåtöljer och sittpuffar att inreda med 2020!
20 oktober, 2020

Teddy är en trend vi ser både på catwalken och när vi inreder. Materialet talar för sig själv och lättar upp alla miljöer det placeras i och bidrar till ett trendigt, stiligt och mysigt hem. Det inbjudande och mjuka materialet får vem som helst att vilja sätta sig ner och en teddyfåtölj blir snabbt en favorit i ditt hem.

Vi ser mycket fluffigt material även på andra fronter inom inredning. Tidigare har även tidigare tipsat om trendiga och fluffiga kuddfodral att uppdatera hemmet med.

Teddyfåtöljer och sittpuffar att inreda hemmet med 2020:

Vi har skannat butikernas utbud och listar nedan 12 snygga teddyfåtöljer och fluffiga puffar att spana in i butik just nu!

1. Teddyfåtölj, Ellos Home

Teddy fåtölj, Ellos Home

Modern fåtölj med klädsel av mjuk teddykvalitet från Ellos Home med kromade ben. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

2. Teddyfåtölj, ByON

Teddy fåtölj, ByON

Teddyfåtölj från ByON som är skapad i just teddykvalitet. Designen är pompöst lyxig och skapar en spännande dynamik tillsammans med materialet. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

3. Teddyfåtölj, Bloomingville

Teddy fåtölj, Bloomingville

En trendig fåtölj i fluffigt tyg av polyester och akryl från Bloomingville i en modern utformning som passar bra i alla hem. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

4. Puff i teddykvalitet, Jotex

Puff i teddykvalitet, Jotex

Snygg sittpuff i teddymaterial att pryda hemmet med. Finns i fler storlekar. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl).

5. Teddyfåtölj i ek, Norr11

Teddy fåtölj i ek, Norr11

Elephant Chair av Kristian Sofus Hansen och Tommy Hyldahl för Norr11 har ett formspråk som associerar till 50-talets danska formgivning. Elephant Chair har även inslag av japansk estetik. Elephant Chair är en lyxig teddy fåtölj tillverkad helt i naturmaterial; i massiv ek samt stoppning naturvitt fårskinn. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

6. Teddypuff, Classic Collection

Teddypuff, Classic Collection

Mjuk sittpuff i trendigt teddymaterial från Classic Collection. Handknuten i ull och har en fluffig yta. Puffen är en fin detalj som passar lika bra i barnrummet som i vardagsrummet eller hallen. Den perfekta extra sittplatsen eller som en skön fotpall till soffa/fåtölj. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

7. Teddystol, Nordform

Teddy stol, Nordform

Loungestol Fårö med stolsits i mjukt teddymaterial och stolsben i metall. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

8. Fåtölj i teddykvalitet, Jotex

Fåtölj i teddykvalitet, Jotex

Trendig fåtölj i teddykvalitet med inbjudande runda former och fantastisk sittkomfort. Fåtöljen är lika snygg i grupp runt ett bord som solitär i ett sovrum. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl).

9. Teddyfåtölj, Eichholtz

Teddy fåtölj, Eichholtz

Femtiotals-inspirerad mysig fåtölj som adderar glamour till ditt vardagsrum. Fåtöljen går att snurra och har en silhuett av en snäcka med klädsel i faux shearling som är tillverkad av ett teddyliknande material. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

10. Stor sittpuff i teddymaterial, Jotex

Stor sittpuff i teddymaterial, Jotex

Stor sittpuff i teddy som ger dig en värdefull sittplats om gästerna blir många, eller en plats att lägga upp benen när en lång dag går mot sitt slut. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl).

11. Teddyfåtölj, Jotex

Teddy fåtölj, Jotex

Teddyfåtölj från Jotex med vackra höga ben av gummiträ, en stabil stomme av furuträ och plywood med god sittkomfort. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl).

12. Beige sittpuff i teddykvalitet, Ellos Home

Beige sittpuff i teddykvalitet, Ellos Home

Pokalformad sittpuff klädd i mjuk fårpälsimitation i syntetmaterial från Ellos Home. Finns även i brunt. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

LÄS MER:

14 fluffiga och trendiga kuddfodral att uppdatera hemmet med

Inred med en trendig soffa i linnetyg – 7 shoppingtips

16 snygga bordslampor att lysa upp hemmet med

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE DECORATION: