Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Hurra – vi kan bli årets digitala tidskrift!

22 sep, 2016 
AvELLE Decoration
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Elledecoration.se har nominerats till Tidskriftspriset 2016 i kategorin ”Årets digitala tidskrift populärpress” med motiveringen ”ElleDecoration.se inspirerar långt utanför de egna plattformarna. I sociala medier bygger de framgångsrikt en relation i vardagen med sin målgrupp.” De övriga nominerade i samma kategori är Frida, KIT och Politism.

elle_deco_tidskriftsgalan

– Det känns fantastiskt att vi har lyckats föra över vårt motto ”inredningsinspiration, inredningsinspiration, inredningsinspiration” och våra höga kvalitetskrav till alla våra digitala plattformar på ett sätt som uppskattas av våra läsare, säger ELLE Decorations chefredaktör Svante Öquist.

Annons

I december 2015 genomgick elledecoration.se en stor redesign och blev både tydligare och mer inspirerande än någonsin. Parallellt med det har publiceringstakten ökat dramatiskt – och närvaron på sociala medier likaså.

– Det är ett hårt jobb från många inblandade som ligger bakom allt det här fantastiska som vi har åstadkommit på så kort tid, säger ELLE Decorations digitala redaktör Sara Ångström Burling.

– Vårt mål är att göra Sveriges bästa inredningssajt, och jag tycker att vi är på väldigt god väg! Vi vill ge våra läsare och följare den bästa inspirationen i kombination med konkreta inredningstips. Och självklart även de senaste trenderna, de snyggaste DIY-tipsen, de bästa shoppingtipsen, de viktigaste nyheterna och de största snackisarna. Att vi dessutom har några av Sveriges bästa inredningsbloggare hos oss är verkligen pricken över i:et!

Stort tack till alla er som följer oss på Facebook, Instagram och Pinterest – och håll gärna tummarna för oss på Tidskriftsgalan den 25 oktober!

 

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons