Artikeln innehåller reklamlänkar

H&M Home lanserar Rent a Christmas – hyr en julbox för hemmet

H&M Home lanserar Rent a christmas, en julbox för hemmet 18 november

Längtar du också efter julen? Du är inte ensam. Nu maxar H&M Home julkänslan med underbara julboxen Rent a Christmas – här är allt du behöver veta.
04 november, 2021
TV: 5 stora jultrender 2021
1:19

Efter reklamen: TV: 5 stora jultrender 2021

(1:19)

Slå på ljud

November är här och julen närmar sig med stormsteg. Hos kedjorna har den ombonade festsäsongen varit igång länge, med festliga säsongsnyheter och nya juldetaljer att inspireras av. Nu kompletterar H&M Home sina härliga julnyheter för 2021 med en rejäl julklapp – nämligen Rent a Christmas, en hållbar julbox utöver det vanliga.

Här kan du spana in alla H&M Homes julnyheter 2021 (länk till H&M)

Naturnära och ombonat hos H&M Home

H&M Home släpper Rent a christmas, hyr julpynt

H&M Homes jul- och vinternyheter går i en nedtonad färgpalett. Foto: H&M Home.

H&M Home släpper Rent a christmas, inslagspapper

Det släpps även nya detaljer för att piffa upp julklapparna. Foto: H&M Home.

Både hösten och vintern hos H&M Home går i en nedtonad, behaglig anda. Den genomgående färgskalan är enhetlig och välbalanserad, med beige och ljusbrunt i huvudsak. Den neutrala känslan bryts av med julens klassiska kontrastfärger grönt och rött, gärna i något mörkare tappning. En tydlig röd tråd är även taktila ytor, med gosiga plädar och fluffiga ytor i fokus.

Det här är Rent a Christmas

H&M Home släpper Rent a christmas, juldekorationer

Nu kan du hyra julpynt och juldekorationer istället för att köpa något nytt för säsongen. Foto: H&M Home.

Rent a Christmas är en efterlängtad förlängning till årets jul- och vinternyheter. Istället för att köpa från H&M Homes säsongsnyheter introduceras nu en hållbar tjänst där du kan hyra dekorationer och detaljer. Julboxen Rent a Christmas innehåller dekorationer, textilier och allt du kan tänkas behöva för att maxa julkänslan på bästa sätt.

Konceptet kommer lanseras i H&Ms konceptbutiker i Stockholm, Oslo, London, Hamburg och Paris torsdagen den 18 november. I Stockholm hittar du den härliga julboxen på Drottninggatan. Rent a Christmas finns tillgänglig för 499 kronor och då kan du behålla den i upp till tio veckor.

H&M Homes jullåt – med Janice

H&M Home släpper jullåt med Janice

H&M Homes julnyheter och maffiga julbox kompletteras med en jullåt signerad Janice Kavander. Foto: H&M Home.

Både julnyheter och vinterboxar kompletteras med (There's No Place Like) Home For The Holidays, den härliga jullåten som H&M Home bad stjärnskottet Janice att tolka i sann soulanda.

– Framtiden är optimistisk och vi tror på en glädjefylld jul 2021. Vi längtar efter att vara samlade igen och skapa en varm, inkluderande atmosfär i våra hem med musik och julkänsla, säger Evelina Kravaev-Söderberg, Head of Design & Creative på H&M Home.

HÄR KAN DU SPANA IN ALLA H&M HOMES JULNYHETER 2021 (länk till H&M)

Se också: Så målar och inreder vi 2022 – 5 stora färgtrender
1:22

Efter reklamen: Se också: Så målar och inreder vi 2022 – 5 stora färgtrender

(1:22)

Slå på ljud