Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Här är Instagramkontot för dig som älskar veganska godsaker

08 maj, 2018 
Enhörningsmackor, milkshakes med apor och färgglada smoothiebowls. Instagramkontot @naturally.jo tar matkonst till en helt ny nivå – och dessutom är alla godsaker helt veganska.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Om du trodde att veganska desserter och godsaker var tråkiga så får du tänka om efter att ha sett det här matkontot på Instagram – som bokstavligen gör vegansk mat till en konstform.

Det är den talangfulla Jose, 16 år, som står bakom kontot @naturally.jo med över 850 000 följare på Instagram. Han bor i Lima i Peru och är själv vegan sedan två år tillbaka. På sitt populära Instagramkonto visar han upp allt från färgglada veganska tårtor och kakor till kreativa glassar och smoothiebowls som han gör själv.För Daily Mail berättar han att han använder linfrön och vatten istället för ägg och att han gör sina cheesecakes med cashewnötter, fryst banan, agavesirap och kokosolja. För att göra sötsakerna lite nyttigare byter han även ut vanligt vitt socker mot kokossocker, agavesirap och naturligt fruktsocker, medan han gör sina glassar på fryst banan.

Se några av hans kreativa bilder nedan eller på Instagram här.

Läs mer:

11 härliga brunchställen i Stockholm

9 otippade (och goda) saker du kan göra med jordgubbar

Lyxiga bakverk i guld – här är hetaste trenden (inom bakning) 2018

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons