Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Fina linnelakan vi bäddar sängen med 2020

Vårens finaste linnelakan

Satsa på linne i vår! Det är lätt att älska linne, dess egenskaper, känsla och struktur. Det värmer när det är kallt och är svalt att sova i när det är varmt. Här har vi listat tio vackra bäddset i linne att satsa på i vår!
08 april, 2020

 

1. Bäddset, Åhléns

Bäddset Gottskär i linne från Åhlens

Ett härligt påslakan och örngott i 100% linne. En mörkgrå nyans som kan sätta en mysig prägel på vilket sovrum som helst. Köp det här (reklamlänk från Adtraction).

2. Bäddset, Ellos

Påslakanset Candice i blå nyans

Pigga upp hemmet med trendfärgen blå samtidigt som du sover otroligt gott med detta bäddset. Tvättat franskt linne som håller i år framöver. Köp det här (reklamlänk från Awin.com).

3. Bäddset, Jotex

Bäddset Amanda i linne

Mysigt, härligt ljus nyans för att pigga upp hemmet och skapa vårkänsa! Här är ett bäddset i linne för alla. Köp det här (reklamlänk från Awin.com).

4. Bäddset, Norrgavel

Bäddset från norrgavel

En nyhet! Med 100% linne och förtvättat för en härlig och lätt känsla. Den gröna fägen passar bra i hemmet och ger en lugn och behaglig känsla till ett sovrum. Köp det här (reklamlänk från Adtraction).

5. Bäddset, Jotex

Bäddset Filippa

Ett set i mysig, trendig och trivsam rosa nyans för att piffa upp hemma lite extra. Lätt och härligt linnematerial som omfamnar dig behagligt. Köp det här (reklamlänk från Awin.com).

6. Bäddset, Jotex

IVY påslakanset gul

Pigga upp hemmet med ett set i trendfärgen gul i vår. Gjort av emzymtvättat linne som ger en lite sliten och härlig känsla. Köp det här (reklamlänk från Awin.com).

7. Bäddset, Gripsholm

Bäddset ammi i linne

Småmönstrat bäddset som ger en rustig och mysig känsla. Gjort av tvättat linne och bomull. Ju mer du tvättar desto mjukare och härligare blir det. Köp det här (reklamlänk från Awin.com).

8. Bäddset, H&M

Bäddset linne från Hm

Ett enkelt påslakanset i tvättat linne i vit nyans. Ett måste att ha hemma för att ljusa upp och pigga upp ett vårigt hem. Köp det här (reklamlänk från Apprl).

9. Bäddset, Jotex

Bäddset Henny

Det här gråa bäddsetet fungerar alltid, mått för det stora täcket. Köp det här (reklamlänk från Awin.com).

10. Bäddset, Jotex

Bäddset Mindie i linne

Randigt och fint set att bädda med. I en härlig linnemix både värmer och kyler den dig när det behövs. Köp det här (reklamlänk från Awin.com).

LÄS MER:

Så bäddar vi 2020 – snygg och enkel hotellbäddning

Så tar du bäst hand om dina linnelakan

Nystarta hemmet – 7 enkla tips som gör stor skillnad

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE DECORATION: