Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationInspiration för balkongenSe ELLE Hemma hos

Flanellpåslakan – 7 varma varianter att bädda sängen med i höst

23 jul, 2024 
AvStina Meyerson
flanell påslakan
Sugen på att sova på moln? Då ska du bädda med mjuka flanell påslakan! Vi listar 11 fina alternativ som håller dig varm hela hösten och vintern!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kika in hemma hos: Carice van HoutenBrand logo
Kika in hemma hos: Carice van Houten

Vill du sova mjukt, skönt och varmt i höst och vinter? Satsa på lakan i flanell! Materialet är behagligt lent och hjälper dig att hålla värmen under kalla nätter. Dessutom finns det riktigt snygga flanellpåslakanset att välja och vraka bland!

Så varför inte uppdatera sovrummet med ett nytt bäddset? Nya textilier kan ge ditt sovrum ett riktigt lyft – och hjälpa dig att få till den där ombonade och mysiga känslan som man så gärna vill åt under det kallare halvåret.

Annons

Sängkläder i flanell är särskilt populära i samband med julen och många väljer att bädda med röda påslakanset i flanell, som del av sin julinredning. Men om du helt enkelt bara vill sova bekvämt finns det också stilrena alternativ som passar bra året om.

flanell lakan
Klicka på bilden för att komma direkt till flanellpåslakansetet.

Flanellpåslakan – våra 7 favoriter

Här listar vi sju fina påslakanset i flanell, som håller dig varm hela hösten och vintern. Oavsett om du är ute efter klassiskt rutiga sängkläder, stilrena och moderna varianter i ljusa toner eller julröda flanellakan så kan du hitta en variant för dig.

Annons

Är du på jakt efter mjuka och sköna påslakanset av annan karaktär? Missa inte våra bästa tips när det kommer till linnelakan och satinpåslakan!

Randigt flanellpåslakan

Ellos Home

Sängkläder i flanell med garnfärgade ränder. Flanellpåslakanet är av ekologisk bomull med en tvättad kvalitet med mjuk och borstad yta.

Rutigt påslakanset i flanell

Ellos Home

Klassiska lakan i flanell som definitivt höjer mysfaktorn på ditt sovrum. Lakanen har varma färger och hjälper dig också att hålla värmen om nätterna. Ge din säng ett lyft i höst med bäddsetet i flanell, eller använd påslakansetet i jul!

flanell påslakanset
Annons

Vita sängkläder i flanell

Lexington

Vill du ha ett stilrent bäddset, men i mjuk flanell? Spana in de här lakanen i flanell med klassiskt rutmönster, från Lexington.

lakan flanell

Randiga lakan i flanell

Ellos Home

Flanellpåslakanset från Ellos med ränder i rostorange och cremevitt. Lakanen är sköna och varma på hösten och vintern, men är också fina året om.

flanell sängkläder
Annons

Rutigt påslakan i flanell

Hemtex

Rutigt påslakanset i flanell från Hemtex, som är mjukt och härligt mot huden. Flanellpåslakansetet finns i två storlekar.

hemtex flanell påslakan

Rutiga lakan i flanell

Hemtex

Garnfärgat flanellpåslakanset, tillverkat av kammad bomull av hög kvalitet. Påslakansetet är perfekt för dig som vill sova bland mjuka lakan eller som lätt fryser.

flanell påslakan hemtex
Annons

Smårutigt flanellpåslakan

Lexington

Påslakan från svenska Lexington, i mjuk och bekväm bomullsflanell, med ett smårutigt mönster. Flanellpåslakanet har små knappar i nederkanten.

flanellpåslakan lexington
Annons