Artikeln innehåller reklamlänkar

10 fina och stilrena dagbäddar i butik just nu

Dagbäddar i butik

Lyxa till hemmet med en vacker dagbädd, nutidens trendigaste och mest praktiska möbel! Vi listar 10 fina och stilrena alternativ som passar i alla hem.
08 december, 2020

Nutidens trendigaste och mest praktiska möbel är dagbädden, den ultimata lyxen som verkligen bjuder in till vila. Den är ett perfekt komplement till en soffgrupp eller som ensam möbel i ett stort rum med bara en vacker matta och massor av härliga kuddar. En praktisk och stilfull möbel som kan fungera som en soffa under dagen och en extrasäng under natten.

Snygga dagbäddar att inreda hemmet med:

Vi listar 10 fina och stilrena dagbäddar som finns i butik just nu, som passar till alla hem.

Beige dagbädd från House Doctor, en elegant och stilren dagbädd med ett nackstöd. Du kan köpa den här (länk till Kitchentime).

Dagbädd från Karup Design i ett enkelt skandinaviskt utseendet i kombination med flexibiliteten i den japanska futonmadrassen som ger dig den mångsidighet som är lätt att välkomna i ditt hem. Du kan köpa den här. (länk till butik)

Dagbädd i trendigt rotting från Nordal med kuddar i grått tyg. Du kan köpa den här (länk till Kitchentime).

Dagbädd från Bloomingville med trästomme och klädd i grått polyestertyg. Nackkudde ingår. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

Grå dagbädd från danska Broste Copenhagen är en elegant sittmöbel som bjuder in till vila och avslappnande stunder. Du kan köpa den här (länk till Nordic Nest).

Trendig dagbädd och soffa i ett från Karup Design. Använd som soffa eller fäll ramen så har du en trevlig säng för dina gäster över natten. På sina praktiska hjul kan du även flytta runt den och ställa den exakt där du vill ha den. Du kan köpa den här (länk till butik).

Dagbädd i rotting med grått tyg från Bloomingville ger ett rustikt och mysigt uttryck. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

Dagbädd med sammetsklädsel och stomme av metall från Ellos Home. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

Trendig dagbädd från danska Ferm Living som presenterar en spännande kontrast mellan horisontella karaktärsdrag och mjuka, runda linjer. Tillverkad i ullmix, har eleganta ben i lackerat metall samt en vändbar kudde. Du kan köpa den här (länk till Nordic Nest).

Stilren och snygg dagbädd i beige sammet från Jotex med nackkudde. Du kan köpa den här (länk till butik).

LÄS MER:

16 trendiga posters och tavlor att pryda dina väggar med

Färgstarkt och lekfullt – trendiga stearinljus att tända i vinter

16 trendiga soffbord i naturmaterial

TRÄ ÄR TRENDIGASTE MATERIALET JUST NU – 10 INSPIRERANDE TIPS
Slå på ljud