Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationInspiration för balkongenSe ELLE Hemma hos

16 trendiga posters och tavlor att pryda dina väggar med

04 dec, 2020 
AvSandra Bohlin
Snygga tavlor och posters
Ge liv till dina väggar med vackra posters och tavlor! Vi listar 16 trendiga alternativ som finns att spana in i butik just nu, som passar till hemmets alla rum.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Något som verkligen kan ge nytt liv till ett rum är tavlor och posters på väggarna! Med väggmotiv kan du skapa ett personligt och ombonat hem i just den stilen som du önskar. Att inreda väggarna är även ett perfekt ställe att inreda när man inte har lika mycket yta på golvet.

Dagens posters innehåller mycket lekfulla former och motiv och vi ser även mycket grafiska ansikten, siluetter och minimalistiskt uttryck. Nyanserna går ofta i det jordnära tonerna men ibland även i färgstarka twistar som ger tavlan liv och rörelse.

Snygga posters och tavlor:

Vi listar 16 snygga och trendiga posters och tavlor som passar till hemmets alla rum!

Annons
poster med ansikte
Annons

Tavla med ansikte i en stilren och grafiskt utseende från Bloomingville med en medföljande ram. Du kan köpa den ANNONS här.

poster kvinna siluette

Poster från Paper Collective föreställer en silhuett av en kvinnokropp som sitter med benen i kors. Du kan köpa den ANNONS här.

poster beige ellos
Annons

Vacker poster i beige och vit nyans från Ellos Home tryckt på silkepapper. Du kan köpa den ANNONS här.

poster new hope

Trendig poster New hope från Malerifabrikken som finns i flera storlekar. Du kan köpa den ANNONS här.

Annons
poster med gröna blad

Fotoposter av gröna blad från Paper Collective. Du kan köpa den ANNONS här.

poster trendig

Serious Dreamer är en högkvalitativ poster från det danska märket Poster Collective. Poträttet är en illustration av den holländska artisten Loulou Avenue. Du kan köpa den ANNONS här.

Annons
poster kvinna

Poster med ett motiv av en kvinnlig kropp i siluett från Pelcasa. Målad i linjer av färgerna svart och vit mot en beige bakgrund. Du kan köpa den ANNONS här.

svartvit poster

Svartvit poster från Paper Collective designad av det Stockholmsbaserade konstprojektet Peytil. Kombinationen av klassisk målning och digitala verktyg ger postern ett unikt uttryck med spännande kontraster. Du kan köpa den ANNONS här.

Annons
poster med färg

Färgglad och trendig poster från Ellos Home. Du kan köpa den ANNONS här.

cacao ögon poster

Den ikoniska postern Ögon Cacao designades av den välkända illustratören Olle Eksell 1956. De berömda cacao ögonen kom till när Olle skapade Sveriges första designprogram för företaget Mazetti, efter det har de kommit att bli en sann klassiker inom svensk design. Du kan köpa den ANNONS här.

Annons
trendig och snygg poster

Reading poster från svenska Fine Little Day har ett motiv av en kvinna i mönstrade kläder som läser ur en bok. Du kan köpa den ANNONS här.

minimalistisk poster streck
Annons

Poster med abstrakt motiv i trendig färgskala av svart, vitt och grått från Pelcasa. Illustrationen bildar spännande former och blir ett modern inslag på hemmets väggar. Du kan köpa den ANNONS här.

poster jordnära toner

Den vackra och stilrena Monument 01 postern från Anna Bülow fångar blicken och de abstrakta formerna samt de trendiga jordnära tonerna. Du kan köpa den ANNONS här.

Annons
poster med färg

Ge färg till väggarna! Denna poster är skapad av den nederländska konstnären Loulou Avenue, eller Liv Ann van der Laan som är hennes riktiga namn, för Poster Collective. Du kan köpa den ANNONS här.

poster kvinnokropp

Poster från Pelcasa med ett snyggt och minimalistisk motiv av en kvinnlig kropp framifrån med röda tunna linjer. Du kan köpa den ANNONS här.

Annons
poster stilren

Minimalistisk poster från Pelcasa med ansikten på beige botten. Du kan köpa den ANNONS här.

LÄS MER:

Färgstarkt och lekfullt – trendiga stearinljus att tända i vinter

20 fina detaljer till vardagsrummet

14 fina sängkläder att bädda med

TRÄ ÄR TRENDIGASTE MATERIALET JUST NU – 10 INSPIRERANDE TIPSBrand logo
TRÄ ÄR TRENDIGASTE MATERIALET JUST NU – 10 INSPIRERANDE TIPS
Annons