Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationInspiration för balkongen

Här är den trendiga designerlampan alla vill ha just nu

18 aug, 2023 
AvSandra Bohlin
creme atelier lampa
Möt hösten med den populära trendlampan som belysning! Läs allt om den här och spana in var du kan få tag i den.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Med hösten kommande är det en inredningsdetalj som brukar trenda lite extra – bordslamporna! De är enkla att placera, flytta runt och ger en mysig belysning till hemmets alla rum och vrår. Under hösten 2023 kommer vi se mycket av de organiska formerna, lekfulla vibbar och statement pieces i kombination med det rena, skandinaviska. En bordslampa som verkligen tagit inredningsvärlden med storm är ingen mindre än ett svenskt företags otroliga kreation – Soft Serve Bordslampa.

bordslampa från creme atelier 3d printad
Klicka på bilden för att komma direkt till lampan.

Den populära bordslampan är en skapelse från det svenska företaget Crème Atelier som föddes ur samarbetet mellan Jacqueline Kessidis och Lucas Lind när de tillsammans renoverade sitt hem. Målet var att skapa en lampa som var både hållbar och miljövänlig och samtidigt otroligt vacker. Kollektionen med Soft Serve-lamporna väcktes till liv av inspiration från sötsaker och bakverk där formerna är lockande och organiskt böljande. De finns i massvis av olika färgkombinationer med touch av unik skandinavisk estetik som piggar hem vilket hem som helst och vi förstår verkligen varför de blivit så populära!

Annons

Köp lamporna HÄR (reklamlänk)!

rosa bordslampa från svenska creme atelier
Klicka på bilden för att komma direkt till lampan.

Lamporna skapas genom 3D-utskrift med ett material som tillverkas av majsstärkelse och återvunna livsmedelsförpackningar – hur coolt? Denna metod gör det möjligt för dem att minimera överskottsmaterial genom att bygga produkten lager för lager. Crème Atelier är även medvetna om miljöpåverkan från massproduktion och tillverkar därför sina lampor endast på beställning.

Den luftiga designern ger en spännande illusion av svävande moln och lampan är ett utmärkt val att placera i allt från fönstret och på sidobordet som på en piedestal eller varför inte på tv-bänken? Oavsett var kommer den garanterat att lyfta ditt hem!

Annons

Var kan jag köpa Soft Serve Bordslampa från Crème Atelier?

Hos både Rum21 och Nordiska Galleriet hittar vi trendlamporna i alla de olika färgkombinationerna. Välj och vraka mellan antingen mer stillsamma färgalternativ eller pigga upp hemmet med en riktig färgklick!

Köp lampan hos Rum21 HÄR (reklamlänk).

Köp lampan hos Nordiska Galleriet HÄR (reklamlänk).

bordslampa soft serve från creme atelier
Klicka på bilden för att komma direkt till lampan.

Läs mer om lamporna på Crème Ateliers hemsida.

Se mer:

Decodrömmar: Romantisk dukning för tvåBrand logo
Decodrömmar: Romantisk dukning för två
Annons