Bröllop i en lada? Här är 9 romantiska tips

Bröllop i en lada? Här är 9 romantiska tips
Drömmer ni om att ha bröllopsfesten på landet, i en romantisk och avslappnad miljö? Då är en lada något för er!
Annons

En lada är en perfekt plats att ha sin bröllopsfest i. Låt festen gå i rustikt tema och satsa på detaljer som skapar kontrast mellan det lantliga och industriella. Blanda dekorationer ni gjort själv och lyxiga material för att få till den unika känslan. Snyggt och riktigt stämningsfullt!

9 romantiska bröllopstips – i en lada:

1. Vitt tyg kan förvandla en hel lada

Annons

Använd stora, breda tyger i vitt för att skapa rätt miljö. En lada i trä får ett betydligt mjukare intryck av vitt tyg, gärna i spets eller i annat tunt material.

Annons

2. Använd takhöjden!

I de flesta lador är taket högt vilket ger dig flera möjligheter att nyttja olika ljuskällor. Varför inte hänga upp rislyktor i olika höjd?

3. Syltburkar har många användningsområden 

Annons

Syltburkar har varit populärt i ett par år och det finns definitivt många sätt att använda dem på. Ljuslyktor, blomvaser eller som drinkglas är några.

4. Spara inte på belysningen!

En stor lada blir lätt mörk framåt kvällen när solen inte är lika stark. Spara därför inte på belysningen! (Men använd ljusslingor, inte levande ljus – för säkerhetsskull!)

5. Återanvänd!

Annons

Några EU-pallar och gamla lådor kanske inte ser så mycket ut för världen om de står ensamma – men i rätt kontext kan de bidra till en stilig kontrast mellan romantik och rustikt.

6. Ha festen både inomhus och utomhus

Om vädret är på er sida är det härligt att äta middag under bar himmel. När middagen är över kan ni gå in i ladan för att dansa natten lång!

7. Inspireras av DIY-projekt

Annons

Att göra en del av dekorationen själv är ett roligt sätt att förbereda sig inför vad som komma skall. Varför inte klippa hjärtformade lappar och be gästerna att ge sina bästa relationstips?

8. Låt besticken ligga inlindade i vackra nätknyten

Om det är gående bord är det här ett vackert sätt att lägga upp besticken på.

9. Använd olika dekorativa sätt att numrera borden

Annons

Det finns massor av enkla sätt att numrera borden på. Ett plåthjärta, en läderetikett eller varför inte en siffra som ramats in i en vacker ram?

Läs mer:

Dela på:

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE DECORATION:


Annons

Laddar