Artikeln innehåller reklamlänkar

Bädda sängen med fina sängkläder – 14 trendiga påslakanset

snygga bäddset att bädda med

Uppdatera sovrummet med vackra påslakanset! Vi listar 14 mjuka, sköna och snygga alternativ i allt från sängkläder i bomull och trendig linnekvalitet till varma set i flanell och lyxigt satin.
24 november, 2020
TRÄ ÄR TRENDIGASTE MATERIALET JUST NU – 10 INSPIRERANDE TIPS
Slå på ljud

Något som verkligen kan ge sovrummet ett ordentligt lyft är fina påslakan och örngott att bädda sängen med – både en fröjd för ögat som sätter en mysig prägel på rummet samtidigt som mjuka sängkläder också kan förbättra sömnen!

Vi spenderar många timmar av vår tid i sängen och att då investera i riktigt sköna och fina bäddset kan vara en strålande idé! Här hittar du även 11 mjuka flanellakan och vackra linnelakan att bädda med i vinter.

Bädda sängen med snygga sängkläder:

Vi har samlar 14 snygga och trendiga bäddset i allt från sängkläder i bomull och trendig linnekvalitet till varma set i flanell och lyxigt satin.

1. Sängkläder I LINNE, HEMTEX

Enfärgat beige påslakanset i tvättat linne från Hemtex. Finns i fler färger. Här kan du köpa det (länk till Hemtex).

2. Mönstrat bäddset, Gant

Påslakanset i mjuk kammad egyptisk bomull med ett preppy logotypmönster från Gant. Här hittar du påslakanet (länk till butik) och här kan du köpa örngottet (länk till butik).

3. Svart bäddset i linne, H&M Home

Ett enkelt påslakanset i tvättat linne med dubbelstickad kantsöm från H&M Home. Här kan du köpa det (länk till butik).

4. Påslakanset i satin, Lexington

Örngott och påslakan av mjuk bomullssatin från Lexington. Här hittar du påslakanet (länk till Åhléns) och här kan du köpa örngottet (länk till Åhléns).

5. Randigt bäddset, Åhléns

Bäddset med randigt utförande från Åhléns. Fins även i rosa och grått. Här kan du köpa det (länk till Åhléns).

6. Rutiga sängkläder i flanell, Gant

Örngott och påslakan i mjuk bomullsflanell har ett härligt rutmönster. Här kan du köpa påslakanet (länk till butik) och här hittar du örngottet (länk till butik).

7. Påslakanset i bomull, Höie

Beige påslakanset i 100 procent ekologisk bomull, stentvättad med linnelook. Finns i fler färger. Du kan köpa det här (länk till Åhléns).

8. Grått bäddset, Newport

Kritstrecksrandigt påslakanset i grått och vitt tillverkat av bomull från Newport. Du kan köpa det här (länk till butik).

9. Rutigt påslakanset, Lexington

Bäddset från Lexington i garnfärgad, twillvävd bomull med inslag av melangegarn. Här kan du köpa det (länk till Åhléns).

10. Vitt påslakanset, Staycation

Enfärgat vitt påslakanset i kraftig, tätvävd satin av kammad, ekologisk bomull. Finns även i beige och ljusrosa. Här kan du köpa det (länk till butik).

11. Påslakanset i satin, Hemtex

Påslakan och örngott i satin med ett klassiskt mönster med vävda matta och blanka ränder. Här kan du köpa det (länk till Hemtex).

12. sängkläder i flanell, Lexington

Randigt påslakanset i flanell i beige nyans från Lexington. Här hittar du påslakanet (länk till Åhléns) och här kan du köpa örngottet (länk till Åhléns).

13. Grått bäddset, Jotex

Påslakanset i två delar i en behaglig linneblandning. Finns även i mörkgrått och rostrött. Här kan du köpa det (länk till butik).

14. Påslakanset i jacquardvävd bomullssatin, H&M Home

Ett påslakanset i fintrådig och jacquardvävd bomullssatin från H&M Home. Du kan köpa det här (länk till butik).

LÄS MER:

Vackra juldekorationer att fynda på Black Week 2020

20 julklappstips till hemmet som alla vill ha i år

13 snygga adventsljusstakar att fynda på rean

TRÄ ÄR TRENDIGASTE MATERIALET JUST NU – 10 INSPIRERANDE TIPS
Slå på ljud