Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Köksmaskmaskiner du inte visste att du behövde – som toppar listorna

Köksmaskiner till köket 2021

Köksmaskinerna är både en hjälpande hand i köket och skapar nya sätt för att laga och servera mat. Här har vi samlat 14 maskiner du kanske inte visste att du behövde – som alla hittas på topplistorna.
08 december, 2020

Just nu tillbringar vi alla extra mycket tid hemma vilket gör att vi har mer tid för att experimentera i köket. Köksmaskinerna har blivit allt mer populära och säkert finns det några som du tidigare inte hört så mycket om – men som kommer öka din upplevelse av matlagning. Vi har nedan samlat 14 populära maskiner till köket som du kommer älska!

Känner du någon som gillar matlagning passar de även perfekt som julklapp! Det bästa är att alla köksmaskiner kostar under 1 000 kronor.

Köksmaskiner som toppar listan

Investera i en köksmaskin som ger dig extra tid till annat i hemmet!

14 köksmaskiner du inte visste att du behövde:

Köksmaskinerna är en hjälpande hand i köket där många underlättar rejält! Vi har samlat maskiner för allt från tillagning av mat till snacks.

Torkar din mat på ett smart och effektivt sätt med en frukt- och svamptork från Emerio. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Awin.com).

En liten komplett minifritös för tex potatis och fondue för tex kött i ett, från Princess. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

En glassmaskin från Champion. Maskinen är enkel att använda och du har välsmakande glass på 15-30 minuter. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

Kraftfull skärmaskin i metall från Severin med avtagbara delar. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

En Sous Vide-maskin för vakuumförpackning. Här ingår Champion Sous Vide Precision Circulator, en Champion Vakuumförpackare samt Champion Vakuumpåsar i rullformat. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Awin.com).

Gör dina egna donuts snabbt och enkelt i en maskin från Emerio, med plats för sju. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Awin.com).

Crock-Pot är den bekväma vägen till god och nyttig mat. Starta ditt långkok och gör något annat av dagen. Många timmar senare kommer du hem till en hemlagad måltid. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

Med en elektrisk bordsgrill, här från Champions, kan du grilla kött, fisk och grönsaker enkel på bordet i sällskapet. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Awin.com).

En kraftfull råsaftcentrifug med stort påfyllningsrör för mindre förberedelse av frukter och grönsaker från Bosch. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Awin.com).

Gör dina egna churros hemma med denna maskin från Emerio. Ett härligt spanskt bakverk som kan ätas på många sätt. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Awin.com).

En äggkokare som sparar tid och ger dig perfekta ägg. Vattenmängden anpassas med äggets storlek och när det är klart hörs en signal. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

Poppa biopopcorn hemma med en festlig maskin från Champions. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Awin.com).

Riskokare och ångkokare i ett som ger ett perfekt kokt ris från Hamilton Beach. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

En smörgåsgrill med plats för två mackor, till exempel italiensk focaccia eller turkiskt bröd. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Awin.com).

LÄS MER:

10 fina och stilrena dagbäddar i butik just nu

Slå in dina julklappar stilfullt – 18 fina presentpapper och snören

14 fina möbler och inredningsdetaljer i trä