Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Köksmaskmaskiner du inte visste att du behövde – som toppar listorna

08 dec, 2020 
AvVilma Nordell
Köksmaskiner till köket 2021
Köksmaskinerna är både en hjälpande hand i köket och skapar nya sätt för att laga och servera mat. Här har vi samlat 14 maskiner du kanske inte visste att du behövde – som alla hittas på topplistorna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Inredningstrender 2021 – 7 stora trender att hålla koll påBrand logo
Inredningstrender 2021 – 7 stora trender att hålla koll på

Just nu tillbringar vi alla extra mycket tid hemma vilket gör att vi har mer tid för att experimentera i köket. Köksmaskinerna har blivit allt mer populära och säkert finns det några som du tidigare inte hört så mycket om – men som kommer öka din upplevelse av matlagning. Vi har nedan samlat 14 populära maskiner till köket som du kommer älska!

Känner du någon som gillar matlagning passar de även perfekt som julklapp! Det bästa är att alla köksmaskiner kostar under 1 000 kronor.

Köksmaskiner som toppar listan
Investera i en köksmaskin som ger dig extra tid till annat i hemmet!

14 köksmaskiner du inte visste att du behövde:

Köksmaskinerna är en hjälpande hand i köket där många underlättar rejält! Vi har samlat maskiner för allt från tillagning av mat till snacks.

Annons
torka din mat

Torkar din mat på ett smart och effektivt sätt med en frukt- och svamptork från Emerio. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

minifritös

En liten komplett minifritös för tex potatis och fondue för tex kött i ett, från Princess. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
glassmaskin champions

En glassmaskin från Champion. Maskinen är enkel att använda och du har välsmakande glass på 15-30 minuter. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

skärmaskin severin

Kraftfull skärmaskin i metall från Severin med avtagbara delar. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
sous vide maskin

En Sous Vide-maskin för vakuumförpackning. Här ingår Champion Sous Vide Precision Circulator, en Champion Vakuumförpackare samt Champion Vakuumpåsar i rullformat. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

donutmaskin emerio

Gör dina egna donuts snabbt och enkelt i en maskin från Emerio, med plats för sju. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
crock pot longcooker

Crock-Pot är den bekväma vägen till god och nyttig mat. Starta ditt långkok och gör något annat av dagen. Många timmar senare kommer du hem till en hemlagad måltid. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

bordsgrill champions

Med en elektrisk bordsgrill, här från Champions, kan du grilla kött, fisk och grönsaker enkel på bordet i sällskapet. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
råsaftcentrifug bosch

En kraftfull råsaftcentrifug med stort påfyllningsrör för mindre förberedelse av frukter och grönsaker från Bosch. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

churros maskin

Gör dina egna churros hemma med denna maskin från Emerio. Ett härligt spanskt bakverk som kan ätas på många sätt. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
äggkokare

En äggkokare som sparar tid och ger dig perfekta ägg. Vattenmängden anpassas med äggets storlek och när det är klart hörs en signal. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

popcornmaskin champiosn

Poppa biopopcorn hemma med en festlig maskin från Champions. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
riskokare hamilton beach

Riskokare och ångkokare i ett som ger ett perfekt kokt ris från Hamilton Beach. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

smörgåsgrill

En smörgåsgrill med plats för två mackor, till exempel italiensk focaccia eller turkiskt bröd. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

TRÄ ÄR TRENDIGASTE MATERIALET JUST NU – 10 INSPIRERANDE TIPSBrand logo
TRÄ ÄR TRENDIGASTE MATERIALET JUST NU – 10 INSPIRERANDE TIPS

LÄS MER:

10 fina och stilrena dagbäddar i butik just nu

Slå in dina julklappar stilfullt – 18 fina presentpapper och snören

14 fina möbler och inredningsdetaljer i trä

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons