Angelica Blick säljer sin lägenhet – se bilderna här

Angelica Blicks lägenhet till salu – se bilderna

Influencern Angelica Blick säljer sin sekelskifteslägenhet på Södermalm – komplett med två fungerande kakelugnar och vackra detaljer. Kika in i lägenheten!
12 oktober, 2020

Angelica Blick, en av Sveriges populäraste influencers, har bestämt sig för att flytta och har därför lagt ut sin sekelskifteslägenhet för försäljning.

Trerummaren om 78 kvadratmeter ligger på Hökens gata i det pittoreska området Mosebacke på Södermalm och har flera bevarade detaljer från byggåret, 1904.

Foto: Elisabeth Daly för Alexander White/mäklare: Lisa Ode

Kika in i Angelica Blicks lägenhet

Det första man möts av i lägenheten är en hall som går i en harmonisk nyans av ljusblått, med en platsbyggd hylla i glas och plats för både sittbänk och kläder. Såväl hall, som vardagsrum och kök har genomgående ljus fiskbensparkett.

I vardagsrummet står en fungerande kakelugn med pampiga, dekorativa detaljer. Här finns plats för både soffgrupp och matplats, intill köket som ligger i vinkel med öppen planlösning mot de sociala ytorna.

Det större sovrummet, som ligger bakom pardörrarna som leder ut från vardagsrummet, har rofyllt, beigemålade väggar och tiljor på golvet. Här står den andra av lägenhetens två, fungerande kakelugnar och det finns även ett praktiskt klädrum.

Lägenheten har flera bevarade sekelskiftesdetaljer. Genomgående högt i tak, spegel- och pardörrar, stuckatur och speglade fönsternischer. Köket har blågrå luckor på underskåpen och beslag i svart läder, samt bänkskiva i trendig microcement. På väggen är det vitt kakel med svarta fogar samt två matchande hyllor för öppen förvaring.

Det andra sovrummet, som Angelica Blick inrett som hemmakontor, har fiskbensparkett, ljusa väggar och en inbyggd garderob samt plats för både säng och övrigt möblemang.

I likhet med köket har badrummet golv och väggar i trendmaterialet microcement. Badrummet är nyrenoverat och den avskalade helheten i microcement kompletteras med en duschvägg i industristil och kommod i grått.

Sugen på att flytta in i Angelica Blicks lägenhet? Smakar det så kostar det. Utgångspriset på sekelskifteslägenheten ligger på 7 195 000 kronor.

Läs mer:

Snyggaste möblerna och detaljerna till vardagsrummet

Nytt co-living-koncept lanseras i Sverige – kika in!

En magisk tavelvägg och vintage i perfekt mix på Östermalm i Stockholm