5 enkla och trendiga DIY-projekt att göra hemma

Enkla och lyxiga DIY-projekt

Ge hemmet lite extra kärlek i dessa tider när allt mer tid spenderas hemma. Vi har samlat 5 enkla och snygga DIY-projekt från DIY-experten Helena Nord – allt från stilrena bord till trendiga stilleben. Varsågod!
30 mars, 2020

 

I takt med att allt mer tid spenderas hemma blir fler av oss sugna på att testa och lära oss något nytt – och framför allt att ge hemmet lite extra kärlek. Vi har samlat 5 trendiga (och roliga!) DIY-projekt värda att testa – passa på att ge hemmet ett härligt lyft!

1. Klä om din stol med fuskpäls

Så klär du om din stol med fuskpäls!

De senaste säsongerna har det blivit allt trendigare att låta stolen gå från vanlig möbel till inredningsdetalj som verkligen tar plats. Klä om din stol med fuskpäls för ett härligt intryck och en snygg kontrast till resten av heminredningen.

Gör så här >>

2. Personlig bordslampa av en vas

Bordslampa DIY-tips

Lampor har gått från att ”bara” agera ljuskällor till att bli nyckeldetaljer i heminredningen. Använd vaser för att skapa en statementlampa i hemmet – resultatet är magiskt!

Gör så här >>

3. Förvandla loppisfynd till stilleben

Personligt, unikt och inte minst trendigt. Måla om gamla loppisfynd för att skapa ett snyggt och enhetligt stilleben med sann trendkänsla. Så inspirerande och framförallt busenkelt att genomföra!

Gör så här >>

4. Så gjuter du ett fat och klot i betong

Så gör du ett betongklot och betongfat

Vem har sagt att det är svårt att gjuta i betong? Det är betydligt lättare än vad du tror! Skapa ett trendigt betongklot eller ett stilrent betongfat – snygga och tidlösa inredningsdetaljer som lyfter hela hemmet.

Gör så här >>

5. Stilrent bord av en betongkruka

Har du en stor kruka i trädgården eller på uteplatsen som inte används längre? Dags att ge den ett nytt liv! Här används betongkrukan som underrede till ett stilrent matbord med lyxkänsla – hur smart?

Gör så här >>

LÄS MER:

5 DIY-projekt för hemmakontoret

10 roliga DIY-projekt att pyssla med hemma

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE DECORATION: