5 DIY-projekt för hemmakontoret

DIY projekt för hemmakontoret och skrivbordet
Ge hemmakontoret en uppdatering med snygga DIY-projekt som är både roliga och användbara. Vi listar fem projekt för dig som vill pyssla hemma!
Annons
Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

VIDEO: INSPIRERAS AV DEN TRENDIGASTE INREDNINGEN 2020

 

Jobbar du hemifrån på daglig basis eller vill du göra hemmets arbetshörna lite mer praktisk och personlig? Inspireras av alla kreativa DIY-projekt eller följ guiderna steg för steg för att göra arbetsplatsen i hemmet lite snyggare, bättre organiserad och mer praktisk i vardagen.

Annons

Vi har samlat fem inspirerande DIY-projekt som passar till hemmakontoret:

1. Snygga DIY-magneter i trä

Annons

Har du en magnetisk tavla eller använder du kylskåpsdörren som samlingsplats för idéer, att-göra-listor och bilder? De här minimalistiska DIY-magneterna i trä ger en fin touch till moodboarden.

Här hittar du instruktionerna.

2. DIY-förvaringskorg av rep

Förvara pennor, sax och annat smått och viktigt på skrivbordet i en snygg förvaringskorg. Den här minimalistiska varianten är gjord av rep, vilket ger den en fin textur och form.

Här hittar du instruktionerna.

Annons

3. Flyttbar hylla för magasin och moodboards

magasinshylla från ikea livet hemma
Foto: Karl Andersson Av: Pella Hedeby för Ikea Livet Hemma

Den här magasinshyllan gör det enkelt att skapa inspirerande moodboards hemma och går dessutom att flytta efter behov. När den inte används i hemmakontoret fungerar hyllan även som stilsäker förvaring för allt från magasin till mindre prylar i bostaden.

Här hittar du instruktionerna.

4. DIY-hylla

diy pyhtagoras play hylla från maze

Annons

Ett enklare förvaringsprojekt för dig som inte kan eller orkar bygga en hylla själv. De här hyllorna från Maze Interior är gjorda för att personaliseras med färg och ger smidig förvaring ovanför skrivbordet.

5. DIY-anteckningsblock

diy idéer anteckningsblock
Foto: Anthropologie/Urban Outfitters

Sätt färg och personlighet på anteckningblock, pennor och mappar! Inspireras av idéerna här ovan eller låt kreativiteten flöda för att göra de dagliga anteckningarna och listorna lite roligare.

Läs mer:

Dela på:

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE DECORATION:


Annons

Laddar