Artikeln innehåller reklamlänkar

16 inredningsnyheter som gör hemmet redo för höst och vinter

Inredningsnyheter höst och vinter 2020

Sakta men säkert rör vi oss mot kallare och mörkare tider och vad är då inte bättre än att göra hemmet extra ombonat och mysigt? Vi har plockat ihop inredningsnyheter som gör hemmet redo för höst och vinter!
25 september, 2020
Slå på ljud

Snart är det dags att börja spendera mer tid inomhus i takt med att det både blir kallare och mörkare ute. Gör inte bara dig själv redo för höst och vinter utan skapa även ett ombonat hem som andas lugn och ro. Vi har samlat ihop ett plock av inredningsnyheter i butik just nu som verkligen ger hemmet en mysig touch!

16 inredningsnyheter hösten 2020:

1. Mjuk och härlig pläd, Klippan Yllefabrik

Vad vore höst och vinter utan en mjuk och skön pläd att slänga om sig i soffan? Denna pläd från Klippan Yllefabrik är gjord enbart av ull värmer perfekt under kalla kvällar. Här kan du köpa den (länk till Ellos).

2. Ljuslykta, H&M Home

Lys upp mörkret med en vacker ljuslykta i trä och glas från H&M Home. Här kan du köpa den (länk till Apprl).

3. Bäddset, Marstrand

Ge sovrummet ett lyft i höst med detta värmande och mjuka bäddsetet i linne och bomull från Marstrand. Finns i flera olika färger. Här kan du köpa det (länk till Åhléns).

4. Ljusstake i marmor, H&M Home

Något som verkligen tillhör de mörkare årstiderna är att tända levande ljus. Här är en vacker liten ljusstake i marmor från H&M Home som passar i vilket rum som helst. Här kan du köpa den (länk till Apprl).

5. Lampskärm i naturmaterial, Lagerhaus

Vacker lampskärm i bambu från Lagerhaus. Här kan du köpa den. (länk till Apprl)

6. Kuddfodral, H&M Home

Gör soffan extra mysig med ett kuddfodral i fuskpäls från H&M Home. Finns även i grått. Här kan du köpa det (länk till Apprl).

7. Bord, Holmen

Vackert sidobord från Holmen med en naturfärgad skiva och en ram gjord av rotting. Här kan du köpa det (länk till Ellos).

8. Doftljus, Skandinavisk

Slappna av och känn lugn och ro hemma med detta doftljus från Skandinavisk i doften Ro som doftar klippt gräs, fallna löv, gurka och fjärilsviol. Här kan du köpa den (länk till Ellos).

9. Ljus, H&M Home

Eftersom att vi använder så mycket ljus under höst och vinter så är det perfekt att låta ljusen i hemmet få ta huvudrollen i inredningen. Här är ett par ljus i mysig svart kulör som gör sig fint i alla ljusstakar. Finns även i guld och silvrigt utförande. Här kan du köpa dem (länk till Apprl).

10. Lampa, Mio

Vacker textilbeklädd lampa från Mio som utgör ett mysigt ljus att lysa upp höstmörkret med. Placera i fönstret eller varför inte som sänglampa. Här kan du köpa den (länk till Apprl).

11. Vas, H&M Home

Vacker vas som passar perfekt att sätta höstbuketten i. Stor, rymlig och gör sig precis lika fint både med eller utan blommor. Finns även i svart. Här kan du köpa den (länk till Apprl).

12. Matta, Ellos Home

Höj mys-känslan hemma med en mjuk och härlig matta i naturfärg. Här kan du köpa den (länk till Ellos).

13. Korg, H&M Home

Förvara dina saker snyggt även i höst och vinter. Ta in trendiga och naturfärgade material i hemmet. Här är en stor vacker korg som inte bara fungerar som bra förvaring utan är också en snygg detalj i inredningen. Här kan du köpa den (länk till Apprl).

14. Kopp med fat, Mio

Häll upp ditt te eller kaffe och sjunk ner i soffan med denna fina kopp från Mio. Här kan du köpa den (länk till Apprl).

15. Duk, H&M Home

Gör dukningen mer höstig och mysig med hjälp av en vacker duk. Denna är i tvättat linne och finns i flera färger. Här kan du köpa den (länk till Apprl).

16. Ljuslykta, Lagerhaus

Lys upp hemmet i mörkret med denna mysiga ljuslykta från Lagerhaus i härlig orange nyans. Här kan du köpa den (länk till Apprl).

LÄS MER:

15 fina ljusstakar att inreda med i höstmörkret

16 detaljer i rotting som enkelt lyfter ditt hem

Tidlöst i trä och rostfritt – så skapar du stilen i köket