Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

14 snygga detaljer som uppdaterar hemmakontoret

30 mar, 2020 
detaljer till hemmakontoret
Inred hemmakontoret med fina detaljer som gör vardagen lite härligare. Vi tipsar om 14 snygga köp som dessutom är riktigt praktiska!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Arbetshörnan i hemmet används flitigt, oavsett om man studerar eller jobbar hemifrån på del- eller heltid. Håll ordning och reda i hemmakontoret med praktiska prylar, men inred också för att skapa en inspirerande plats som är en naturlig del av resten av hemmet.

ELLE Decoration listar 14 detaljer som är både snygga och praktiska i hemmakontoret:

1. Byrå med lådor, Bigso

byrå med lådor till hemmakontor

Stilren liten byrå med två lådor och läderhandtag som kan förvara allt från viktiga papper till mindre kontorsprylar. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

2. Veckoplan, Granit

veckoplan från granit

Block med onumrerade veckoplaner för ett år, som gör det enkelt att planera och strukturera allt från arbetsuppgifter och lässchema till andra händelser i vardagen. Här kan du köpa den (reklamlänk).

3. Trädlåda, Lagerhaus

förvaringslåda i trä

Smidig förvaringslåda i trä, som passar såväl på skrivbordet som i bokhyllan. Finns i flera storlekar. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

4. Anteckningsbok, Paperstyle

linjerad antecknignsbok

Stilren anteckningsbok med linjerade sidor och omslag i textil. Här kan du köpa den (reklamlänk).

5. Metallnät, Lagerhaus

metallnät galler från lagerhaus

Smidig anslagstavla som hängs upp på väggen vid skrivbordet, i hallen eller på annan lämplig plats i hemmet. Kommer med fyra S-krokar och går att kombinera med fler fästen. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

6. Klämspot, Granit

klämspot från granit

Praktisk liten klämspot som ger hemmakontoret välbehövligt ljus. Lampan ger en fin, industriell touch och fästs enkelt med klämman och riktas sedan efter behov. Här kan du köpa den (reklamlänk).

7. Tidningshållare, String

tidningshållare från String

Snygg hållare för magasin och mappar som fästs på en String-gavel. Finns i grått, svart och vitt. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

8. Magnetklämma, Granit

magnetklämma

Klassisk svart klämma med magnet som kan hålla upp papper, kom-ihåg-lappar, fotografier eller vykort. Här kan du köpa den (reklamlänk).

9. Pennställ, Tove Adman

pennställ i betong och valnöt

Stilrent pennställ i minimalistisk stil, gjord av betong och valnöt. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons

10. Tidnings- och pappershållare, Bookbinders

magasinshållare från bookbinders

Få ordning på papper och spara dina favoritmagasin i en snygg hållare. Den här eleganta magasinshållaren är klädd i ljusgrått tyg. Här kan du köpa den.

11. Plastbox, Lagerhaus

plastbox från lagerhaus

Praktisk förvaringslåda för hemmets alla små saker. Lådan är stapelbar och finns i flera olika färger samt storlekar. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

12. Skrivtavla, Granit

skrivtavla från granit

Svart skrivtavla som påminner om en klassisk griffeltavla, fast utan dammet från kritorna. Anteckningar torkas enkelt bort med en fuktig trasa. Här kan du köpa den (reklamlänk).

13. Förvaringskorg, Bloomingville

förvaringskorg i rotting från bloomingville

Snygg förvaringskorg i flätad rotting med tre våningar för förvaring av mindre prylar. Passar såväl på skrivbordet som i köket och badrummet – eller varför inte när du ska ta med dig bestick och dylikt till uteplatsen? Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

14. Mapp, Monograph

mapp för A4-papper från monograph

Samla alla papper i en snygg mapp. Den här rymmer papper i storlek A4 och finns i en fin ljusgrön färg. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Läs mer:

12 möbler och detaljer till hemmakontoret – som är på rea just nu

5 snygga och smarta inredningstips till hemmakontoret

5 roliga DIY-projekt för hemmakontoret

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons