Artikeln innehåller reklamlänkar

14 fina överkast i trendiga toner

Snygga sängöverkast 2020

Letar du efter ett vackert och trendigt överkast att pryda sängen med hemma? Vi har samlat 14 fina alternativ som ger en riktig hotellkänsla!
14 oktober, 2020
5 INREDNINGSTRENDER I HÖST – ENLIGT VÅRA DANSKA FAVORITER
Slå på ljud

Ett snyggt överkast kan verkligen rama in sängen och ge en mysig hotell-touch till sovrummet. Tillsammans med lakan och kuddar kan ett överkast ge ett städat utryck med en mysig känsla som andas lyx.

Vi ser mycket jordnära toner när det gäller sängöverkast men vi blickar även framåt och ser rostiga röda nyanser och rosa pastelliga toner, som är två av färgtrenderna för 2021. Bädda sängen med något av våra favoriter som vi listar nedan i allt från trendigt linnekvalitet till sammet och dekorativa mönster och sömmar.

Fina sängöverkast 2020:

Vi har listat 14 överkast som ger den där riktiga hotellkänslan till vilket rum som helst! Vilket vill du bädda sin säng med?

1. Beige linneöverkast, Ellos Home

Dubbelsidigt och vändbart sängöverkast med en ljusare beige på ena sidan och en mörkare på den andra. Överkastet är i linnekvalitet och finns i fler färger. Här kan du köpa det (länk till Ellos).

2. Quiltat och lätt vadderat överkast, Ellos Home

Vadderat överkast med ovansida i linne med broderade prickar från Ellos Home i en brun nyans. Överkastet finns även i fler färger. Här kan du köpa det (länk till Ellos).

3. Olivgrönt överkast, Ellos Home

Olivgrönt överkast i linne från Ellos Home med fransar på sidorna. Finns i fler färger. Här kan du köpa det (länk till Ellos).

4. Grått överkast med präglat mönster, Åhléns

Ett grått överkast i präglat mönster som finns i olika storlekar. Finns även i rosa nyans. Här kan du köpa det (länk till Åhléns).

5. Ljust överkast i linneblandning, Himla

Överkast tillverkat i en mjuk linneblandning med mycket struktur samt med ett jaquardvävt mönster ton-i-ton. Överkastet kommer i en mörk färg. Här kan du köpa det (länk till Åhléns).

6. Ljusbeige överkast i tvättad bomull, Ellos Home

Mjukt överkast i tvättat bomull från Ellos Home. Finns i fler färger. Här kan du köpa det (länk till Ellos).

7. Beige överkast, Åhléns

Beige överkast i bomull med sömmar i ett dekorativt fyrkantigt mönster. Finns även i blått. Här kan du köpa det (länk till Åhléns).

8. Rostrött överkast i linne, Ellos Home

Överkast i linnekvalitet från Ellos Home i en roströd nyans. Finns i fler färger. Här kan du köpa det (länk till Ellos).

9. Brunt överkast, Himla

Dubbelvävt överkast i hellinne som är tvättad efter sömnad för att skapa ett krinklat utseende. Finns i fler färger. Här kan du köpa det (länk till Ellos).

10. Crémefärgat överkast med tofsar, Staycation

Överkast i kraftig bomull med svarta, vävda band i ovankant och nederkant och kraftiga tofsar på två sidor. Här kan du köpa det (länk till Ellos).

11. Mörkgrått överkast, Ellos Home

Överkast i bomullskvalitet i märkgrå nyans att pryda sängen med. Finns i olika färger och storlekar. Här kan du köpa det (länk till Ellos).

12. Brunt sammetsöverkast, Linum

Sammetsöverkast i kamelbrun ton från Linum med dekorativa sömmar. Här kan du köpa det (länk till Åhléns).

13. Rosa linneöverkast, Ellos Home

Linneöverkast i härlig rosa nyans. Finns även i fler färger. Här kan du köpa det (länk till Ellos).

14. Brunt quiltat sammetsöverkast, Jotex

Överkast i sammetskvalitet med dekorativa sömmar. Finns även i grått. Här kan du köpa det (länk till butik).

LÄS MER:

17 fina ljusslingor som vi vill lysa upp höst- och vintermörkret med

Inred med trendigt rostiga och jordnära röda toner – 20 köptips

Inred med beige och vitt – 36 köptips som du inte får missa