ANNONSSAMARBETE MED EDBLAD

Trendiga smycken att bära i höst – Thérèse Hellström delar sina bästa stylingtips

13 sep, 2023 
AvElinor Hedgren
Klassiska pärlor, tidlös elegans och statement pieces – här är några av säsongens stora smyckestrender. Thérèse Hellström delar sina bästa stylingtips för hösten!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Hösten är äntligen här, och vi är så peppade på allt härligt mode. Och som alltid vill vi hitta säsongens snyggaste smycken att komplettera våra outfits med. ELLEs modeguru Thérèse Hellström delar med sig av sina bästa smyckestips, och hur du kan styla höstens trender.

För Thérèse är smycken lika viktigt och självklart som kläderna hon har på sig. Det är den ultimata accessoaren som fulländar varje look, men även mycket mer än så, berättar hon.

– Smycken för mig är ett sätt att uttrycka sig på! Det är så mycket mer än bara just smycken. Varje smycke man bär har oftast ett minne eller ett budskap som man bär med sig. Dessutom känner jag mig helt naken utan smycken!

Thérèse Hellström smyckestrender hösten 2023 edblad

– Min stil är verkligen varierande! Ena dagen gillar jag ”less is more” och nästa dag ”more is more”. Generellt så är jag mer för guldsmycken än silver, men även där utmanar jag mig själv genom att variera vad jag bär för smycken och hur jag bär de.

Kvalitet är A och O för Thérèse. Hennes hetaste tips är därför att investera i smycken med bra kvalitet som håller sig fina i många år – så du alltid kan bära dina favoriter.

– Kvalitet är jätteviktigt för mig! Jag vill kunna ha de smycken jag gillar säsong efter säsong samt gärna använda de dagligen. Slitna smycken är inte chic!

Många av Thérèse favoritsmycken är från Edblad, som har ett stort utbud av stilren, skandinavisk design – med just kvalitet och hållbarhet i fokus. Alla smycken designas i Edblads egen designstudio på huvudkontoret i Stockholm, och är tillverkade i rostfritt stål med 14K guldplätering. En exklusiv och tålig kombination som gör att smyckena håller sig lika fina säsong efter säsong.

– Deras smycken har varit med mig i många år och är alltid ett självklart val för mig både när det kommer till att bära smycken dagligen, och att styla med andra exklusiva smycken till fest. Edblad för mig är design, hållbarhet och tidlöst!

Här är tre av Thérèse favoritlooks från Edblad att inspireras av i höst.

Therese Hellström: Så stylar du sommarens finaste smyckenBrand logo
Therese Hellström: Så stylar du sommarens finaste smycken

3 HETA SMYCKESTRENDER HÖSTEN 2023

1. Statement smycken

I höst låter vi smyckena ta plats och synas! Satsa på statement pieces med det lilla extra, som stora örhängen, kraftiga armband och halsband. De perfekta valet när du vill hotta upp vardagslooken, men funkar självklart även till festen.

– Redondo-kollektionen i kombination med den klassiska kedjan känns helt rätt denna höst! Jag stylar de lika väl tillsammans, som separat. Tanken är att bära “statement-örhängen” som talar för sig själv, säger Thérèse.

Thérèse Hellström smyckestrender hösten 2023 edblad redondo örhängen ample armband och ring
Här bär Thérèse örhängen från Edblads Redondo-kollektion tillsammans med bland annat armband och ring från kollektionen Ample.
Thérèse Hellström smyckestrender hösten 2023 edblad redondo örhängen ample armband och ring

Shoppa Redondo-kollektionen här!

Shoppa Ample-kollektionen här!

2. Tidlös elegans

På trendkartan ser vi även smycken med tidlös och stilren elegans – och gärna med en modern twist. De perfekta ”bas”-smyckena som är enkla att både klä upp och ner för höstens alla tillfällen.

– Bead-kollektionen från Edblad är en av mina favoriter denna säsong. Den får mig att tänka på vintage-smycken och dess retrokänsla! Jag stylar den gärna till både vardags- och kvällsoutfits.

Thérèse Hellström smyckestrender hösten 2023 edblad bead-kollektionen ring örhängen halsband
Thérèse bär örhängen, halsband och ring från Edblads Bead-kollektion.
Thérèse Hellström smyckestrender hösten 2023 edblad bead ring

Shoppa Bead-kollektionen här!

3. Klassiska pärlor

Finns det något mer stilrent och klassiskt än pärlor? Oavsett säsong är pärlsmyckena alltid helrätt!

– Globe-kollektionen i klassisk “pärl-anda” är aldrig fel. Pärlor är verkligen min go-to när jag inte vet vad jag ska ha på mig. Älskar stylingen med pärlor och en klassisk kavaj, säger Thérèse.

Thérèse Hellström smyckestrender hösten 2023 edblad globe-kollektionen ring örhängen halsband
Här bär Thérèse örhängen, halsband och ring från Edblads Globe-kollektion.
Thérèse Hellström smyckestrender hösten 2023 edblad globe-kollektionen ring örhängen halsband

Shoppa Globe-kollektionen här!

Hitta mer inspiration inför hösten och spana in fler av Edblads kollektioner här!