ANNONSSAMARBETE MED STRONGER

Trendig i leggings – plagget som är helt rätt 2023

09 okt, 2023 
AvSofia Carlberg
Bär dem till fest, till jobbet och när du tränar – leggings är plagget som är här för att stanna. Stylisten Amanda Persson visar hur hon stylar sina. Snyggt, stilrent och helt rätt!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Kalla dem leggings eller tajts, det här är plagget som aldrig tycks lämna vår sida. 2023 bär vi våra leggings både till träning och en vanlig dag på jobbet tillsammans med en kavaj.

Stylisten Amanda Persson är en given trendsättare som gärna bär sina leggings 24 timmar om dygnet, oavsett om hon ska på ett event, en fest eller ta ett möte på stan. Nu har hon bland annat fastnat för den nya bodysuiten från Stronger som hon här väljer att matcha med en svart bolero, stora smycken och ett par sylvassa klackar.

Amanda Persson i Stronger

– Jag ville visa så mycket som möjligt av bodysuiten men samtidigt addera ett plagg av ett annat lite finare material för en snygg kontrast. Och jag älskar de gothic-inspirerande smyckena som jag har till, säger Amanda.

Stronger är varumärket som skapar både snygga och funktionella träningskläder för kvinnor. Att deras leggings har en fantastisk passform och kvalitet gör dem till ett perfekt val – oavsett om det är under ett svettigt träningspass, på jobbet eller direkt till aw:n med tjejkompisarna. För Amanda som rör sig mellan hemmajobb, möten och events är träningsleggings det ultimata modeplagget då de både är sköna och går att styla på många olika sätt.

Sway bodysuit, 899 kronor

Emblem seamless tights, 799 kronor

Amanda Persson i Stronger

låt dig Inspireras och skapa dina egna looks med leggings från Stronger!

Amanda Persson i Stronger

– Här ville jag lägga fokus på detaljerna. Den figurnära nylonklänningen över träningstights med en polo under ger en sportig och sleek känsla. Samtidigt som de rosa metallic-bootsen lägger till lite lekfullhet. Jag älskar slitsen fram på träningsbyxan. Den här looken passar för alla möjliga tillfällen från jobbet till aw och middag.

Slit pants, 799 kronor

Amanda Persson

Emblem seamless tights, 799 kronor

– Jag uppskattar tidlösa plagg som skjortan och jeansjackan, här tillsammans med varsity-jacka och svarta leggings, för en old school preppy-look. Jag gillar det krispiga vita ihop med de mörka tonerna.

I Strongers senaste kollektion syns leggings i en elektrisk blå färg framtagen för att kicka igång bärarens endorfiner.

Amanda Persson

Power sports bra, 599 kronor

Power tights, 799 kronor

– Våga dig gärna på en färg som poppar när du väljer leggings och sätt sedan ihop en look i samma ton. Experimentera med andra styles som klackar och något mer otippat som gör det intressant och lite mer eftertänksamt.

Shoppa Stronger

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥