ANNONSSAMARBETE MED BIOTHERM

Ta din hudvårdsrutin till en ny nivå - 5 steg till glow

04 sep, 2023 
AvSofia Carlberg
Det är sensommar och din hud kanske är solkysst och strålar. Låt huden fortsätta visa sig från sin bästa sida även långt in på hösten. Här är hudvårdsrutinen som ger huden glow!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Advertisement

Kanske har solens strålar lämnat dig med en lätt solkysst touch. Ofta känner man att huden är sitt bästa jag så här precis efter sommaren men den kan lätt gå åt det torra hållet då vädret och värmen också påfrestar på huden. För att bevara en smidig hud med lyster gäller det att vara noga med sin hudvårdsrutin nu när du säkerligen kommit in i de vardagliga rutinerna igen.

Retinol, den kraftfulla ingrediensen som främjar hudförnyelse, kan vara det du behöver i din rutin. Den effektiva substansen hjälper till att reducera synligheten av rynkor, jämnar ut hudens ton och förhöjer hudens kvalitet. Kom dock ihåg att SPF är en viktig del av din hudvårdsrutin, särskilt om du inkluderar retinol i din dagliga vård och det gäller året om, om du vill förebygga hudens åldrande.

I den här artikeln guidar vi dig till en effektiv hudvårdsrutin med Biotherms serie Blue Pro-Retinol som motverkar tecken på åldrande. Den innehåller bland annat den nya effektiva Biotherm Blue-Pro Retinol Eye Cream – en innovativ ögoncreme med hög effektivitet som reducerar fina linjer och rynkor på huden runt ögonen. Efter en veckas* användning ser din ögonkontur ljusare och fastare ut och efter en månad** kan du se en tydlig minskning av rynkor i ögonområdet.

*Självutvärdering, 99 kvinnor, 7 dagar
**Kosmetoklinisk studie, 40 kvinnor, 1 månad

5 stegsrutinen

Biotherm

1. Rengöring.
Välj den Biotherm-rengöring som passar dina behov. Till exempel Biosource Total Renew Oil Cleanser, en löddrande rengöringsolja som rengör huden och ger lyster, eller Cera Cleanser Cream-to-Foam som rengör och lugnar huden utan att torka ut den.

2. Serum.
Använd Life Plankton Elixir Serum på dagen för en fuktgivande och regenererande effekt och Blue Retinol Night Serum på kvällen för en förbättrad hudkvalitet och reducerade ålderstecken.

3. Ansiktscreme.
Efter rengöring och serum är det dags för ansiktskräm. En produkt som ger fukt, vård och skydd till din hud. Välj en dagkräm som passar just dina unika behov. Blue Pro-Retinol Cream är perfekt för dig som letar efter en ansiktskräm som återfuktar och minskar fina linjer och pigmentfläckar. Du kan också välja Blue Therapy Uplift Cream, som är Biotherms uppstramande dagkräm som ger huden förnyad lyster. I din kvällsrutin kan du använda Blue Therapy Night Cream, som tar hand om din hud när du sover.

4. Ögoncreme.
Den nya Blue Pro-Retinol Eye Cream är en kraftfull, men behaglig ögoncreme, som reducerar fina linjer och rynkor på huden omkring ögonen. Dess unika melt-in balm-konsistens tränger enkelt in i din hud och är särskilt utvecklat till den känsliga huden omkring ögonen. Använd nyheten Blue Pro-Retinol Eye Cream morgon och kväll.

5. Spf.
Som sista steg smörj in ansiktet med Urban UV Defense Protective Hydrating Fluid SPF50+ för solskydd och fukt.

Just nu kan du få prover på den nya Blue Pro-Retinol eye cream samt Blue retinol night serum och Blue pro-retinol cream gratis (så länge lagret räcker).

Testa Blue Pro-Retinol eye cream!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥